Szerdától tovább csökken a gázolaj nagykereskedelmi ára

2023. január 30. 18:01

A benzint változatlan áron szerezhetik be a kutak a MOL-tól.

2023. január 30. 18:01
null

Februártól csökken a gázolaj nagyker ára a Holtankoljak szerint. A szakportál szerint a változás a kiskereskedelmi árra is hatással lehet. Ugyanakkor megjegyezték, a benzin esetében azonban marad az aktuális ár. Kiemelték, az elmúlt hetekben a nagykereskedelmi árváltozásokat nem minden esetben írták jóvá a kisker árakban. Ennek értelmében hétfőn 

a 95-ös benzin literjéért 627,2 forintot, a gázolajért pedig 690,7 forintot kellett fizetni.

Nyitókép: Stephane FERRER / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2023. január 30. 19:20
Meglássuk, mi lesz a kiskereskedelmivel...
Igazszó
2023. január 30. 19:05
A nyerészkedő hernádi egyharmadával olcsóbb orosz olajból árul brent áron feldolgozott terméket, miközben tízezertonnaszám tolja az üzemanyagot a hohol tankokba. Valaki feladhatná bőröndben eszékre, a horvát cimborái örülnének a küldeménynek. A vétótlan köpcös geci persze sunyin asszisztál ehhez, mert a tolvaj bandájának áfa bevétele is rekordokat dönget, nem csak a különadóval kaszálja le a rá szavazó birkákat és a sok szerencsétlen kiszolgáltatott magyart. Ezért kóser a köpcös gecinek a rekord élelmiszer infláció is. Szarrá keresi magát a haverjaival az inflációval felrobbanó rekord áfa bevételeken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!