Hajtóvadászat indul egy farkas ellen, mert megölte Von der Leyen póniját

2022. december 12. 15:20

Az Európai Bizottság elnöke közölte is: felülvizsgáltatná a farkasok védettségére vonatkozó szabályokat.

2022. december 12. 15:20
null

Hannoverben hivatalos kilövési engedélyt adtak ki egy farkasra, miután megölte az Európai Bizottság elnökének egyik póniját – írja az Euractiv. Von der Leyen szóvivője szerint a „Dolly” névre hallgató póni halála

az egész családot megrázta”.

Meg is adták a kilövési engedélyt a farkasra, mert, mint a szóvivő is említette, az állat már korábban megölt összesen tizenkét bárányt és tehenet. Azt nem tudta kommentálni, hogy Von der Leyen pónijának halála következtében adták-e meg a kilövési engedélyt. 

A lap azt is írja: az EB-elnök felülvizsgáltatná a farkasok védettségére vonatkozó szabályokat, ezt egy EPP-s képviselőknek címzett levélben írta. 

Nyitóképen: Ursula von der Leyen egy aacheni díjugratáson simogatja az egyik lovat. Illusztráció. Fotó: Patrik Stollarz / AFP

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgan Le Fay
2022. december 18. 09:58
Az EU rendeletet fog hozni. A farkas náci, rasszista és homofób. Nem EU komform. Ja, és ennek is Orbán Viktor és Magyarország az oka.
Cyklon
2022. december 17. 13:44
Szorítok a farkasnak, ne tudják kilőni, amíg ursulát el nem kapja. Aztán pedig egy kitüntetést érdemel és egy szép hízott bárányt.
Brandon the great Negro
2022. december 13. 11:44
Ez tényleg hír?
vikiva
2022. december 13. 10:32
Karma , de ez csak a kezdet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!