Nagyobb eséllyel lesz autóbalesete, ha nem oltatta be magát a covid ellen

2022. december 15. 21:25

Amerikai kutatók 11 millió ember adatait vizsgálták meg és jutottak erre a meghökkentő eredményre.

2022. december 15. 21:25
null

Egy frissen megjelent tudományos jelentés szerint amerikai kutatók megállapították, hogy nagyobb eséllyel lesz közlekedési balesetük azoknak, akik nem oltatták be magukat a covid ellen. A vakcina fel nem vétele állításuk szerint ugyanolyan kockázati tényező, mint az alvási apnoé.

A több mint 11 millió vizsgált eset alapján megállapították, hogy azok, akik nem veszik figyelembe a közegészségügyi ajánlást, mint például az oltakozás, azok nagyobb eséllyel hagyhatják figyelmen kívül a közlekedésbiztonsági alapokat. Arra jutottak, hogy 48 százalékkal nagyobb valószínűséggel lesz baleset részese egy oltalatlan, ez nagyobb veszély, mint a cukorbetegség, ám kisebb, mint az ittasság. 

Leszögezték, hogy egyelőre nem merik teljesen biztonsággal kijelenteni, hogy van ok-okozati összefüggés, ugyanis ehhez még további, megerősítő vizsgálatokra van szükség. 

Nyitókép: Estelle Ruiz / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. december 16. 17:09
A fő asszonyt (Katalint) mát mindennel mindenhol kitüntették, de én nem hiszek neki SEM! A járvány 3 éve tart, mindenki x alkalommal be lett oltva és a járvány még mindig itt van! A világ egyes helyein már kártérítéseket fizetnek a mellékhatások áldozatainak. ÉN kaptam 2 kínai és egy Pfizer vakcinát, nem volt semmi bajom, de ezt az ismerőseimről nem tudom elmondani. Nem vagyok oltás ellenes, minden évben beoltatom magam influenza ellen is (most is), de ebből nekem elegem volt, ill. van!
fokos2
2022. december 16. 15:44
Törölt felhasználó posztja "ihletett". Ez most mi? Mert ez a szám az igazán elborzasztó. Oltással vagy oltás nélkül."2018. december 31-én a Breitbart.com tette közzé oldalán, hogy az abortusz volt 2018-ban a vezető halálok a világon, amely mintegy 41,9 millió áldozatot követelt. Itt természetesen csak a művi abortuszokat vették számításba, az egyéb okokból bekövetkezett vetéléseket nem." Ha már nem ideillő posztot írunk.
Csomorkany
2022. december 16. 14:03
Az nem jó, ha autóbaleset ellen oltatom be magam?
bagira
2022. december 16. 13:40
Persze betegen autót vezet nagy az esélye .Baleset oltással is előfordul .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!