Feljelentést tesz a DK a szankciós bombákat ábrázoló plakátok miatt

2022. október 26. 15:23

Közleményben jelezték, hogy rémhírterjesztés és közveszéllyel való fenyegetés gyanúja miatt tesznek feljelentést.

2022. október 26. 15:23
null

Szerdán délután tette közzé a Demokratikus Koalíció, hogy feljelentéssel reagálnak a kormány plakátjai miatt, melyeken az uniós szankciókat, mint bombát ábrázolják.

Rémhírterjesztés és közveszéllyel való fenyegetés gyanújával feljelentést teszünk a kormány bombás plakátjai miatt!

– jelentették be Gyurcsányék. 

 Nyitókép: Koszticsák Szilárd/MTI

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gsss
2022. október 28. 21:07
Röhej, Jelentsük fel a Feriéket hazaárulásért! Meg adócsalásárt! Külföldi pénzen a legális Magyar állam elleni szervezkedésért! (ezért a komcsik vérbírói akasztásokat adtak, még ha nem is volt igaz!) Ki ez Tóth Józsefné? Kinek a kije? Vagy ki építette be Magyarországra? Amennyiben hamis adatokat könyvelt ennyi cégnek, akkor börtönbe vele és örökre eltiltás a szákmájától! Ennyi véletlen könyvelési megtévesztés a cégek részéről nem lehetséges.
moricka13
2022. október 28. 05:16
Kickbox, azon gondolkozz el a még az egy vásári pojáca színvonalát sem felérő, dohányjövedéki - és adó csaló, plusz biciklitolvaj ivadék Gyurcsányoddal, valamint a Rákosi-Kádárék jobbkezeként funkcionált Apró unokája Dobreveddel együtt, hogy azt a többségi magyarságot, akik eddig is elsősorban ellenük szavaztak, de fognak is szavazni, még az amerikai nagykövet általi érzékenyítéssel sem fogják, mégha megfeszülnek is érte - maguknak kilóra megvenni!
Hill
2022. október 27. 09:35
Ellened hogy nem indult eljárás te zsidó alkesz geci költségvetési csalás miatt??????
Kegyes urunk KaroIus
2022. október 27. 06:46
Először tépett negró cukorkának néztem, de be kell ismernem, hogy nagyon ötletes a plakát. A szankciókkal gyakorlatilag leszőnyegbombázták Európa gazdaságát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!