Brüsszel ismét aggódik a média helyzete miatt: küldöttséget küldenek hazánkba

2022. október 25. 10:16

A Népszava szerint az Európai Parlament (EP) Kulturális és Oktatási Bizottságának kilencfős küldöttsége érkezik.

2022. október 25. 10:16
null

Brüsszeli forrásaira hivatkozva azt írja a Népszava, hogy november elején Magyarországra jön az Európai Parlament (EP) Kulturális és Oktatási Bizottságának kilencfős küldöttsége

Információik szerint a delegációt Sabine Verheyen a parlamenti bizottság elnöke vezeti, velük tart Bocskor Andrea, a Fidesz EP-delegációjának tagja. Úgy tudják, a látogatásnak nincs köze a Magyarországnak járó uniós támgoatásokról. 

A képviselőket a média- és az akadémiai szabadság érdekli elsősorban, valamint hogy milyen bánásmódban részesülnek a tanköteles ukrajnai menekültek. Csák János és Navracsics Tibor miniszterek mellett tárgyalni fognak Karácsony Gergely főpolgármesterrel is. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2022. október 28. 10:46
Nem lehetne ezt a Brüsszelt levágni mint egy disznót?
zakar zoltán béla
2022. október 25. 19:48
nazico practico
Sgaga
2022. október 25. 19:21
világos, vettem, nincs időkorlát,mert Gyúcsány.
Magyarvagyoknemturista
2022. október 25. 17:03
Bocsánat, miért nem a párizsi tüntetések rendőri intézkedéseit vizsgálják és miért nem az miatt aggodnak ezek a jogállami fxszfejek?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!