Karácsony Gergely találkozott Vitalij Klicskóval

2022. szeptember 26. 11:37

Az nem derült ki, volt-e tolmács is a találkozón.

2022. szeptember 26. 11:37
null

Közösségi oldalán számolt be Karácsony Gergely, hogy személyesen találkozott Prágában Vitalij Klicskóval, Kijev polgármesterével. Karácsony nem írt semmilyen kommentárt a fotóhoz, azt ígérte, hamarosan jelentkezik részletekkel. Amint ez megtörténik, cikkünket frissítjük. 

A benézett első „találkozó”

Emlékezetes: Budapest főpolgármestere egyszer már folytatott „beszélgetést” a kijevi polgármesterrel, pontosabban egy ál-Klicskóval, ugyanis a hangot deepfake technológiával generálták. Ez mindenesetre nem zavarta Budapest főpolgármesterét, és mosolyogva reagált arra, amikor a kamu-Klicsko arról beszélt, hogy „meg kell harcolni a konzervatívokkal, és »basszuk meg őket«”.

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vertigo01
2022. szeptember 27. 17:32
Az vajon kiderült, hogy tényleg vele találkozott???
Gyzoltan
2022. szeptember 27. 08:21
"Az nem derült ki, volt-e tolmács is a találkozón." Mi ez a felvetés? Érti ezt valaki is? -ha két zsidó találkozik, minek oda tolmács?
Nemtudommegállni
2022. szeptember 27. 08:12
Karácsonyi ajándék, már Ukrán nyelvtudása is van, olyan "passzív"
Hill
2022. szeptember 27. 04:38
Foglalkozna inkább Budapest problémáival a ficsurfaszláda
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!