Karácsony szerint Timmermansnak különösen fontos hazánk sorsa

2022. szeptember 27. 16:30

A főpolgármester Prágában találkozott az Európai Bizottság alelnökével.

2022. szeptember 27. 16:30
null

Karácsony Gergely Facebook-oldalán jelentette be, a Szabad Városok Szövetségének éves gyűlésén találkozott Frans Timmermans-szal. A főpolgármester ennek apropóján kijelentette, nem volt köztük egyáltalán vita.

Magyarországnak szüksége van az uniós forrásokra. Az energiaválsággal és brutális inflációval járó gazdasági sokkból csak az európai támogatások segítségével lehet kilábalni”

– írta Karácsony.

A városvezető szerint ehhez a magyar kormánynak a jogállami normákat kell betartania, az EU-nak pedig az önkormányzatok szerepét érdemes erősítenie

A lakájmédia által magyargyűlölőként bemutatott Frans Timmermansról érdemes tudni, hogy különösen fontos neki hazánk sorsa”

– ezt a politikus azzal indokolta, hogy az Európai Bizottság alelnöke korábban élt Budapesten, „az Abonyi utcában, amelyre a mai napig nagy szeretettel gondol”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyi333
2022. október 01. 11:23
Neked mi fontos kargeri hogy ezzel a féreggel bratyizol?
Bokros Birka
2022. szeptember 28. 07:01
Meg az ország vagyona, melyet a libsi barátainak mentené ki. Pont annyi esze van neki, mint neked Kanyigeci. Mi van a sérveddel már Balatonig képes vagy vele kerekezni, de bejárni nem, buszsávban közlekedsz tetű!
Kivűlálló
2022. szeptember 28. 03:15
Ja, csak annyira, mint neked, te bájgunár kutya! Szakadt volna anyátokba a fejetek Timmermans-al együtt....!
Orbanophyl
2022. szeptember 27. 23:15
Azt érezzük, hogy Timmermans számára nem mindegy mi lesz hazánk sorsa. Azért szeretnénk, hogy ne legyen rá befolyása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!