Már közel félmilliárdra nőtt a rejtélyes lakásügylet Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozatában

2022. szeptember 13. 13:09

A pénzkövetelés „lakásvásárlás foglaló és előleg” jogcímen van feltüntetve a DK-vezér nyilatkozatában, és évek óta növekszik.

2022. szeptember 13. 13:09
null
Béres Sándor
Béres Sándor

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Gyurcsány Ferenc elszúrta a vagyonnyilatkozatát. Havi közel egymillió forintot „kerekített” lefelé a DK-vezér. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Már közel félmilliárdra nőtt a DK-vezér lakásügylete

A Magyar Nemzet hétfői cikkében újabb érdekességre hívta fel a figyelmet a Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozata kapcsán. Mit a lap rámutat: 

(lenti kép).

Fotó: parlament.hu
Fotó: parlament.hu

A lakásügylet körül azonban kérdőjelre adhat okot, hogy a politikus a 2020. decemberi vagyoni állapotát mutató vagyonnyilatkozatában a szóban forgó rubrikában még csupán 225 millió forintot (lenti kép), 2021. decemberi vagyoni állapotát mutató vagyonnyilatkozatában viszont már 348 millió forintot (lentebbi kép) tüntetett fel.

Mint a Magyar Nemzet rámutat: az tehát tény, hogy egy évek óta húzódó lakásvásárlási ügyről lehet szó, de

Az ügy kapcsán a DK elnökét is felkerestük levélben. Megkérdeztük, tudna-e bővebb tájékoztatást adni lapunknak az említett „évek óta húzódó lakásügyletről”, valamint jeleztük, örömmel vennénk minden további észrevételét/álláspontját is az ügyben. Amint a képviselő úr válaszol, frissítjük cikkünket.

Gyurcsány Ferenc korábbi vagyonnyilatkozatának kapcsolódó részleteit az alábbiakban tekintheti meg:

Fotó: parlament.hu
Fotó: parlament.hu

***

Fotó: parlament.hu
Fotó: parlament.hu

Nyitóképen: Gyurcsány Ferenc. Fotó: Mandiner/Mátrai Dávid 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemtudommegállni
2022. szeptember 13. 17:52
Fletó készül!
Tárkány Álmos
2022. szeptember 13. 17:07
Csak az infláció.
files32
2022. szeptember 13. 16:00
Csak, Ménszaros azért nem polgi, mert száz milliárdokról kéne számot adni.
Lami66
2022. szeptember 13. 15:28
Mi van ezen csodálkozni való? Az öszödi beszédben megmondta, hogy hazudtunk reggel, este, éjjel. De azt nem mondta, hogy mától kezdve ennek vége, nem hazudunk többet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!