Győrffy Ákos: Mit esznek az ufók? – Szász Zselyke előadásában

2022. szeptember 17. 10:38

„Az ufóktól nem kell félni – summázza Imre bácsi, miután leszállunk a vasútállomásnál –, nem emberek ezek, hogy félni kelljen tőlük.” Hangoscikk-sorozatunk 19. része.

2022. szeptember 17. 10:38
null

Zene: Jefre Cantu-Ledesma: Palace of Time (részlet)
Nyitókép / borítókép: R.J.
Az eredeti cikk a Mandiner hetilap Élet rovatában jelent meg, egy részletét itt olvashatja el
Hangoscikk nevű sorozatunk további részeit ide kattintva hallgathatja meg
(Sorozatszerkesztő: Kemenes Tamás)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2022. szeptember 18. 10:42
Kar hogy ez a no mondja. Olvasva sokkal de sokkal jobb.
kisseszter
2022. szeptember 18. 03:00
micsoda mély igazság ez a mondat. súlya van. ólom. mint az igazságnak. „Az ufóktól nem kell félni – summázza Imre bácsi, miután leszállunk a vasútállomásnál –, nem emberek ezek, hogy félni kelljen tőlük.”
annamanna
2022. szeptember 17. 18:38
Szász Zselykét "nem könnyű meghallgatni. Furcsa orrhangon beszél." Ez olyan borzalmas előadás, hogy nem valószínű, hogy a sorozat bármely más részét hajlandó leszek végigszenvedni. Undorító az, amit csináltak egy helyes kis szövegből. Hajrá Kulturkampf, mindent bele!
ÁrPi
2022. szeptember 17. 13:20
Valami tubusosat, olyasféle pépet mint amit annó 99-ben Neó és hajós társai az első részben a hajó étkezőfülkéjében. Ha leprogramoznának rostélyost mint amit az áruló Cipher nem programozott le akkor olyan finomságot is ehetnének! (Olyasmi ez mint a csinos figyelemelvonó szőke piros ruhás nőci amelyet Mausi matróz kiválóan leprogramozott!) Persze, szerepe lehet az Energyija- szűkösségnek IS. Nóta benne, az UFÓ-k bizonyára nyernek a messze közlekedéshez valahonnan elegendő wattot, ám talan gyengus a gyomorrendszerük. Imre bácsi hiábavalóan kínálja a csirkefarhátat. Egyedül mi , bolygó felszínen élő vad értelmes lények vagyunk olyanok akik élvezni tudjuk erősbb gyomrunk révén is a rostélyost (vagy megemésztjük a csirke aprólékot....).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!