Csercseszov el tudja képzelni a Fradi székházában az Európa-liga-trófeát (VIDEÓ)

2022. szeptember 15. 11:55

„Tavaly a Frankfurt volt ott a fináléban és nyertek. Mi egyszer miért ne nyerhetnénk?” – mutatott rá lapunknak adott exkluzív interjújában a Fradi vezetőedzője.

2022. szeptember 15. 11:55
null

Ki merne nekünk olyat mondani, hogy nem lehetnek álmaink?” – fogalmaz lapunknak adott exkluzív interjújában Sztanyiszlav Csercseszov, aki nem ismer korlátokat a Fradi lehetőségeit illetően.

A Ferencváros vezetőedzője lapunknak többek között arra is kitér: szívesen látna Európa-liga-trófeát a Fradi székházában.

Tavaly a Frankfurt volt ott a fináléban és nyertek. Mi egyszer miért ne nyerhetnénk?” – mutat rá Csercseszov, aki szerint „nem az a kérdés, te milyen lennél a Fradiban, hanem hogy valójában mennyi benned a Fradi.”

A sikerhez elengedhetetlen mentális felkészülésről, a Fradi előtt álló lehetőségekről, de még saját származásáról is beszélt lapunknak  Sztanyiszlav Csercseszov, ahogy még nem láthattuk.

Videointerjúnk beharangozóját itt nézheti meg:

Exkluzív videointerjúnkat teljes hosszában pedig csütörtök délután tekintheti meg itt, a mandiner.hu oldalon!

Nyitókép: Mandiner

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. szeptember 15. 21:15
Ronaldo & coca cola https://www.youtube.com/watch?v=x2ZLS1V3iMw Csercsaszov ellenben ismeri az ősi szarmata technikát https://www.youtube.com/watch?v=2rJuUazdoeY
szintetikus
2022. szeptember 15. 17:15
Az lenne a legjobb, ha megszűnne a fradi :D
rugovics tibusz
2022. szeptember 15. 16:26
Csak egy gond van ezzel, jönnek majd még szembe a Qarabagnál komolyabb csapatok is, pedig ők is túl nagy falatnak bizonyultak.
Dr. Greta Grünberg
2022. szeptember 15. 15:00
El tudom képzelni, hogy a Fradi elnöke és/vagy edzője afromagyar legyen, de akár nő is lehet, az LMBTQI közösségben is sok tehetséges ember van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!