Elindult Áder János podcastja (VIDEÓ)

2022. szeptember 05. 21:11

Az első rész vendége Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár volt.

2022. szeptember 05. 21:11
null

Kék bolygó néven indult el Áder János volt köztársasági elnök podcastműsora, melynek első vendége Zambó Péter, az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára volt. Az államtitkár úgy fogalmazott, hogy nagyon komoly károkat okozott az aszály az elmúlt évek erdőtelepítéseiben -írja a Híradó. Szóba került, hogy mi lesz a védett területeken lévő fákkal, miért kerültek bele a rendeletbe a vitatott részek, továbbá a volt államfő elmondja, újabb területek fásítását szorgalmazza.

Nyitókép: Youtube

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salitis
2022. szeptember 06. 17:34
Elnézést az érdemi hozzászólásért, úgy látom ide csak fikázó agyatlan trollok írnak.....
Salitis
2022. szeptember 06. 17:33
Csak óvatosan az akác kivágására hergeléssel: a magyar arany (akác méz) forrása! Az esztelen írtás egyenértékű az arany tojást tojó tyúk levágásával!
Pierre
2022. szeptember 06. 12:53
van ennel erdektelenebb, lathatatlanabb dolog? Pedig jo sok adofizetoi penzt visz bajszos szar meg mindig a jelentektelen semmitteveseire.
korona.2.0
2022. szeptember 06. 11:29
Áder János egy senki. Olyan unalmas volt, hogy megváltó üdeségként jelent meg Novák Katalin. Sajnos ez az ember, mármint a Bajúsz, nem csinált semmit, amit meg csinált, annak semmi értelme. T.i. az időjárás már csak ilyen amilyen és az ember nem sokat tehet a természet erői ellen vagy mellett. Ez a Bajúsz szorgalmasan gereblyézte a vizez, máskor meg szurkálta a ködöt. Egy haszontalan valaki, akit vastagon pénzelt a kormány, az állam és egészen biztosan most sem nyomorog. Vattaember volt. Szánalmas személy volt. Ez a meztelen igazság !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!