Miniszterek is vitáznak majd a tihanyi Tranziton (videó)

2022. augusztus 22. 14:21

Lesz itt mindenki: Rétvári, Márki-Zay, Jámbor, Hollik, Dömötör, Hajnal, Gulyás, Gelencsér, Deutsch, Ujhelyi, Csák valamint Szijjártó és Hernádi is...

2022. augusztus 22. 14:21
null

Miniszterek is vitáznak a tihanyi Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpón – tudatta a Kommentár Alapítvány hétfőn az MTI-vel. Negyedik alkalommal rendezik meg Tihanyban Magyarország legnagyobb közéleti találkozóját – jelezték a közleményben. Hozzátették: a négynapos esemény „közös gondolkodás” Magyarország jövőjéről mintegy 100 előadóval, több ezer résztvevővel, ahol minden meghatározó jobboldali, konzervatív közösség képviselteti magát.

A rendezvény hagyományosan a jobb és baloldal közötti érdemi vita színtere is. A Tranzit Garázsvitákon – pénteken – szerepel majd Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, aki Márki-Zay Péterrel, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökével vitázik;

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Jámbor Andrással, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjével,

valamint Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára Hajnal Miklóssal, a Momentum országgyűlési képviselőjével vitázik.

Szombaton Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke, majd Deutsch Tamás, a Fidesz és Újhelyi István, az MSZP EP-képviselője, valamint Csák János kulturális és innovációs miniszter és Hiller István szocialista országgyűlési képviselő vitáznak – írták.

A közlemény szerint emellett előadást tart majd Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter valamint Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója is.

Jelezték, hogy a tavalyi nagy érdeklődésre tekintettel a Tranzit Garázsvitákat idén is élőben lehet majd követni a Tranzit Facebook-oldalán.

Kedvcsinálóként tekintsék meg a 2021-es Garázsviták legszellemesebb riposztjait:

(MTI)

Nyitókép: Tranzit Facebook-oldala

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. augusztus 22. 18:22
Uncsik ezek a viták, senki nem kiváncsi már rájuk, szóljon a zene! Mindenki tudja hol áll, mindenki unja a saját hülyéjének a mantráját, de ez senkit ne akadályozzon az interszociális közeledésben! Nekiálljunk mutogatni, hogy nekem kisebb hülyébb van mint neked, mire vezetne ez.
brekker
2022. augusztus 22. 18:15
Ess eső ess!
jégecet
2022. augusztus 22. 15:19
Dömötör Csaba vs hajnalmiki Gulyás Gergely vs Gelencsér Ferenc Rétvári Bence vs MZP ... Inkább Roast címmel futtatnám.
falcatus
2022. augusztus 22. 14:52
Valami közelebbi időpont és helyfoglaló információ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!