Véget ér a háború: Uri Geller megfenyegette Putyint

2022. augusztus 03. 15:13

Az illuzionista kijelentette, hogy az elméje minden egyes molekuláját fel fogja használni Putyin ellen.

2022. augusztus 03. 15:13
null

Komoly fenyegetést kapott Vlagyimir Putyin. Uri Geller nyílt levelet tett közzé a Twitter-oldalán, amelyben arra figyelmezteti az orosz elnököt, hogy amennyiben az orosz elnök nukleáris fegyverek bevetését tervezné a nyugati ellenségeivel szemben,

Geller személyesen fogja mozgósítani a saját elméjének és a kollektív tudatnak az erejét.

 A levél tanúsága szerint, a magát mentalistának nevező illuzionista tudomására jutott, hogy Putyin a Nyugat ellen atomfegyvereket tervez bevetni s a célpontjai között a Skócia partjainál lévő brit haditengerészeti bázisok is szerepelnek. Ezeknek kelt a védelmére Geller.

„Az elmém minden egyes molekuláját arra fogom használni, hogy megakadályozzam a nukleáris támadásodat. És a világon minden csodálatos, békeszerető embert arra fogok kérni, hogy csatlakozzon hozzám” – fogalmaz fenyegető hangú levelében.

 

 

Nyitókép: MTI/Honéczy Barnabás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2022. augusztus 05. 16:01
Schizotypál elmebeteg.
lyon
2022. augusztus 04. 13:46
Ez csak egy hülye életművész... az épeszű embereket nem érdekli mert tudják, hogy egy nagy humbuk amit csinál. lapozzunk..
néhai Ch.Pilot
2022. augusztus 04. 00:29
1. Érdekes, hogy eddig ez semmilyen más ország háborúja esetében nem jutott eszébe... 2. Na jó, én meg Agykontroll tanfolyamot végeztem, és Putyin mellett használom. Most majd meglátjuk, ki az erősebb mentálisan :-D
Gyzoltan
2022. augusztus 03. 21:31
Zsidó celebként ez is érti miképp kell a felszínen tartani magát... -megint a lapok hasábjaira került... -még 1-2 hét, vagy 1-2 hónap, s kijelenti, hogy ő hárította el az oroszok atomcsapását...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!