Tóta W.: Mennyibe kerül nekünk Orbán Viktor?

2022. augusztus 05. 14:20

A baloldali publicista szerint Orbán már felélte a Magyarország iránti bizalmat és „igazán megtehetné szeretett hazájáért a szívességet, hogy eltakarodik”.

2022. augusztus 05. 14:20
null

Tóta W. Árpád baloldali publicista a HVG360 hasábjain értekezett arról, hogy mennyit ér nekünk Orbán Viktor. Szerinte „ez a kérdés van az égre írva, és egyre többen betűzik majd ki, ahogy megjön az ősz, és vele a számlák, a rohanó infláció, a konkrét nélkülözés”. Kifejtette, hogy szerinte Orbán eltartása eddig sem volt olcsó: „elég végignézni Hatvanpusztán, a népes családon és az udvaron. Százmilliárdokat zabált fel a közösből, hogy aztán közölje, nincs megtakarítása.”

Leszögezte,

Kifejtette Tóta W., hogy a legnyilvánvalóbb kártétele Orbánnak az, hogy „hatezer milliárd forint hiányzik a kasszából, kizárólag miatta”. Szerinte Magyarország azért nem jutott hozzá az európai újjáépítési alap pénzéhez, mert „az ehhez szükséges etikett Orbán hatalmát korlátozná”. 

 – jegyezte meg. Szerinte Orbán száját kellene pelenkázni, a miniszterelnök „eddigi hülyeségének” az árát pedig most fizetjük meg. Hozzátette, hogy könnyedén javítana a ránk váró nélkülözésen, „ha megszabadulnánk tőle”.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. augusztus 09. 10:05
Magyaroknak mennyibe kerül hazug élősködő firkász vérthányó kommunista banda.
konfucius
2022. augusztus 07. 19:42
Neked semmibe. A te adódból a gréczy faszveréseit fizetjük, meg az Alföldi színházát.
amca
2022. augusztus 06. 21:13
Látod butha csoró senki. Fajkasházy megmondta, Soha nem lesz 50 000 000 terepjárod. Soha nem lesz csili wili willád. Tehát tschorón fogsz megdougleszni. Ezért vagy frusztrált Hulla. Dék.
Tidal_wave
2022. augusztus 06. 20:44
Namármost ezt a bolsevik patkányt beperelnék, hogy bizonyítsa az állításait Orbánról, akkor ha veszítene, eltakarodna örökre a közéletből? Vagy inkább jöjjön Prónay Pál és megoldja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!