Elszólta magát Donald Trump: elindul a 2024-es elnökválasztáson

2022. július 15. 06:26

A republikánusok volt elnöke egy interjúban azt nyilatkozta, magában már meghozta a döntést.

2022. július 15. 06:26
null

Donald Trump 2024-ben is elindul az amerikai elnökválasztáson – erről az egykori elnök a New York Magazine újságírójának beszélt, aki a közelgő alaszkai körútjáról kérdezte.  Trump megosztotta, hogy

több szeretet kap híveitől, mint korábban, és ezért magában már meghozta a döntést”

– idézte a New York Magazine-t a Hvg.hu.

A hivatalos bejelentés még várat magára

Ugyanakkor Trump indulásának hivatalos bejelentése egyelőre még várat magára. Mint mondta, „az egyetlen valódi döntés” csak az, hogy a novemberi félidős választások előtt vagy után jelenti-e majd be elindul az elnöki székért.

Sajtóértesülések szerint

– idézte a portál.

Nyitókép: PATRICK T. FALLON / AFP

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szárma
2022. július 15. 22:50
Örülök, jó hír.
Chardonnay99
2022. július 15. 19:47
Nem tűnik jó ötletnek 78 évesen elnökválasztáson indulni, Biden-Benson esetében is látható, hogy ez nem működik. A floridai kormányzó, Ron DeSantis talán jobb választás lenne.
fatman
2022. július 15. 16:13
jól van, majd meglátjuk...
Deansdale
2022. július 15. 11:58
Király, mert az első 4 éve alatt is annyi maradandót alkotott a konzervativizmus zászlaja alatt, ugyebár. A lényegi ígéretei közül semmit nem teljesített, viszont a "kisebbségek" seggét fényesre nyalta. Fal ugyan nem épült a határon, de elvitték a seggbekukit Botswanába, hurrá! Ami kevés pozitívumot fel tudott mutatni, azt Biden az első napján visszacsinálta elnöki rendeletekkel. Nagyon nagy szükség van még 4 évre ugyanebből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!