Az úzvölgyi temetőfoglalás egyik magyarellenes szervezője zavarta meg Orbán beszédét Tusványoson

2022. július 23. 13:33

A szélsőséges politikus rendszeresen szerepel a hírekben magyarellenes megnyilvánulásaival.

2022. július 23. 13:33
null

Mihai Târnoveanu, a szélsőségesen nacionalista magyarellenes szervezet, a Calea Neamului (A Nemzet Útja) vezetője zavarta meg Orbán Viktor magyar miniszterelnök beszédét szombat délelőtt Tusványoson – számolt be a Transtelex. Ahogy arról portálunk beszámolt, a férfi Van ami örök – Erdély román föld szöveggel, román nyelven feliratozott molinót tartott a magasba, a mutatvány azonban csak néhány pillanatig tartott, mert elvették tőle a molinót, és elvezették.

Mihai Târnoveanu Facebook-oldalán egy videót is megosztott az akciójáról:

 

A szélsőséges politikus rendszeresen szerepel a hírekben magyarellenes megnyilvánulásaival,

ő volt a 2019-es úzvölgyi temetőfoglalás egyik szervezője.

Ugyanakkor idén is az egyik fő szervezője volt az úzvölgyi katonatemetőnél a hősök napjára szervezett megmozdulásnak, ahol George Simion, az AUR társelnöke mellett Târnoveanu is beszédet mondott. 

Nyitófotó: Földházi Árpád

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2022. július 24. 07:10
Oláh vergődés, Lopcsány vergődés..., legyek, tetvek, bolhák, poloskák, rühatkák. Névtelenek, nem hagynak maguk után semmit, csak némi bosszúságot, múló viszketést. Ki emlékszik a tavalyelőtti nyár lecsapott puposszúnyogjának keresztnevére, dicső tetteire? Rovarirtók, munkára fel, akció!
Ata
2022. július 23. 22:30
Küldtük is rendesen a Kárpátokon túlra, az ő nyelvükön, hogy értsék.
Szittya66
2022. július 23. 18:02
Nyugi, nem kell komolyan venni. Az első pofon után átáll, elvégre román!
Imre Debrecen
2022. július 23. 15:09
Úgy tűnik, hogy ez egy román parlamenti képviselő akciója! Akik segítenek, azok, civil rendőrök(enélkül, nem merték volna megtenni)..... Úgy viselkednek a magyar nemzeti kérdésekben, mint a magyarországi globalista libsi-bolsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!