Erdély román föld – román provokátorok zavarták meg Orbán Viktor tusványosi beszédét (videó)

2022. július 23. 10:35

A molinóval vélhetően a fesztivál idei, „Van ami örök” jelmondatára reagáltak.

2022. július 23. 10:35
null

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke 2019 után ismét beszédet mond Tusnádfürdőn, Erdélyben. Az előadást azonban egy kisebb incidens zavarta meg, ugyanis román provokátorok a kormányfő beszéde alatt egy molinót feszítettek ki, amelyen az alábbi szöveg volt olvasható: 

A molinóval vélhetően a fesztivál idei, „Van ami örök” jelmondatára reagáltak. A provokátorokat a biztonsági személyzet kísérte ki a helyszínről.

A románok provokációját az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitófotó: Földházi Árpád

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adrian.TM
2022. július 27. 14:35
Elolvastam néhány megjegyzést, amelyet ehhez a cikkhez tettek közzé, és meg kell mondanom, hogy meglehetősen felkavaróak, ez alól a cikk sem tesz kivételt. Hogy lehet ezt provokációnak nevezni, ha a transzparens üzenete igaz, ha szabad kérdeznem? Erdély 1920 óta Románia része, és néhány frusztrált ember ezt még ma sem hajlandó elfogadni! Ráadásul Orbán beszédében néhány megjegyzése is nagyon provokatív volt, de vannak, akik ezt fel sem tudják fogni... Ha legközelebb Romániába jössz, tiszteld egy kicsit a földet, ahova látogatsz, kedves miniszterelnök úr!! P.S. Egyetlen román politikust sem hívtak meg a tusványosi nyári tábor idei rendezvényére, az egyetlen kivétel Románia volt miniszterelnöke, Ludovic Orban.
Imre Debrecen
2022. július 23. 15:03
Úgy tűnik, hogy ez egy román parlamenti képviselő akciója! Akik segítenek neki, azok, civil rendőrök..... Úgy viselkednek nemzeti kérdésekben, mint a magyarországi globalista libsi-bolsik.
Arkadas58
2022. július 23. 14:57
A lopott holmi sohasem válik a tolvaj tulajdonává...
Onlye
2022. július 23. 14:42
Remélem még megélem hogy a nép elüzze a népnyomoritót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!