Orosz miniszterelnök-helyettes: Nem fogunk olajat szállítani, ha bevezetik az árplafont

2022. július 21. 11:39

Nem fogunk veszteséggel dolgozni – magyarázta Alekszandr Novak.

2022. július 21. 11:39
null

Oroszország nem fog olajat szállítani a világpiacra, ha árplafont vezetnek be – idézte az Interfax hírügynökség Alekszandr Novak miniszterelnök-helyettest, aki szerdán az orosz televíziónak nyilatkozott. Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter azonban szorgalmazza az árplafon bevezetését, hogy az olajárak csökkenjenek, és Moszkva nehezebben tudja finanszírozni ukrajnai háborúját – írja a The Guardian.

– mondta a miniszterelnök-helyettes.

Vlagyimir Putyin orosz elnök korábban újságíróknak azt mondta, hogy az olajárak az egekbe szöknének, ha felső korlátot vezetnének be. 

Nyitókép: Alexey Maishev / Sputnik / Sputnik via AFP

 

 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. július 22. 06:17
"Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter azonban szorgalmazza az árplafon bevezetését, hogy az olajárak csökkenjenek, és Moszkva nehezebben tudja finanszírozni ukrajnai háborúját" Emlékszem a tesóm úgy öt éves lehetett, bement a boltba betette a kosarába két csokit, odament a kasszához, bemutatta a csokikat és tartotta a markát. Mert megfigyelte, hogy az emberek kapnak visszajárót, csak az a tény kerülte el a figyelmét, hogy fizetnek is. Szerintem Janett is elfelejtett egy fontos részletet megérteni, és hiába tartja a markát, ugyanazt fogja kapni, mint a tesóm: - Jajj de édes kislány, milyen naív! Keresd meg apukádat és együtt gyertek vissza!
elfújta az ellenszél
2022. július 21. 15:41
Legyen eladói árplafon, tiltsuk be a telet meg a nyarat mert sok energiát fogyasztanak! Ezenkívül tiltsuk be a fingást, hogy ne kelljen utána szellőztetni
artojan
2022. július 21. 15:22
Megéri magunkat tökön szúrni,csak azért hogy Oroszországot megcsípje egy szúnyog ? Sztem rossz üzlet.
nuknuk
2022. július 21. 14:52
Az EU árplafonja minek? Ha olcsóbban tud olajat venni, vegye azt. Ezek tök hülyék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!