A jövő héten Bécsben tárgyal Orbán Viktor

2022. július 21. 19:32

A találkozó fő témái az európai energiaválság, az orosz-ukrán háború, valamint az illegális migráció elleni közös küzdelem lesznek.

2022. július 21. 19:32
null

Karl Nehammer osztrák kancellár jövő csütörtökön hivatalos látogatáson fogadja Bécsben Orbán Viktor miniszterelnököt – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön.

A találkozó fő témái az európai energiaválság,

az orosz-ukrán háború, valamint az illegális migráció elleni közös küzdelem.


Emellett megvitatják a nyugat-balkáni térség uniós perspektíváit és az EU újjáépítési alapjával kapcsolatos aktuális kérdéseket.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2022. július 22. 22:55
Szijjártó tegnap volt Moszkvában, Orbán jövő héten megy Bécsbe. Nem csodálkoznék ha Nehammer egy hét múlva Berlinben kötne ki. Valahogyan tárgyalni kell az oroszokkal, mert az elhúzódó háború Európának nem jó.
ebalint
2022. július 22. 08:26
Ha már ezekhez az ótvarosokhoz megy : Megkérdezhetné, hogy meddig hazudoznak még a finomítójuk ügyében, mennyivel kívánnak hozzájárulni a határvédelemhez, stb....? Elismerten az egyik leggazdagabb banda.
BBrutus
2022. július 21. 21:35
Gázt akarnak kiszedni belőle télire. Nem aduk egy molekulát sem, mert Ukrán vér tapad hozzá. Az én nyugati gázkazánom meg vígan elégeti azt is.
Namond
2022. július 21. 21:05
Nekik is gázt ad el 120 Ft-ért? Maradt volna Tusványoson örökre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!