Nincs több bikinizés az egyik legnépszerűbb olasz strandon

2022. július 08. 10:21

2022. július 08. 10:21
null

Sorrentóban mostantól nem lehet a turistáknak bikiniben vagy félmeztelenül sétálgatniuk. Massimo Coppola polgármester rendeletben utasította a turistákat, hogy öltözzenek fel, amikor az utcán sétálnak és 425 fontos bírságot is kivethetnek rájuk. 

A városvezető szerint az utóbbi időben „olyan viselkedésnek volt szemtanúja, amelyet az emberek többsége az illem és a civilizált együttélést jellemző tisztesség ellen valónak tart” és attól tart, hogy ez rontja a város imázsát, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Nápolyi-öbölre. A sorrentói önkormányzati rendőrök az utcákon járőröznek majd, hogy megbizonyosodjanak arról, az emberek nem póló nélkül, vagy bikiniben mászkálnak az utcákon.

Hasonló intézkedést léptettek már korábban életbe Praia a Mare-n, ahol mezítláb nem szabad sétálni, a liguriai Rapallóban pedig táblák emlékeztetik a látogatókat az öltözködési szabályok betartására.

Forrás: Index

Kiemelt kép: Eliano ImperatoAFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2022. július 09. 21:49
A címben a strand van említve, a cikkben pedig az utca. Tényleg valami gáz van a Mandinerrel.
Jack
2022. július 08. 17:57
Van ilyen szó hogy "bikinizés" ? Vagy ez csak a szokásos indexes hülyeség?
Akitlosz
2022. július 08. 13:58
Már megint HAZUDIK a Mandiner. Nem a strandon tilos a bikini, hanem a városban. A Mandiner nem tájékoztat nem híreket közöl, hanem hamisít, átver.
Nori70
2022. július 08. 11:46
Nem a strandon, hanem a városban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!