Tovább emelkedik a szennyvízben a koronavírus koncentrációja

2022. július 20. 11:45

Az adatokat a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) közölte a honlapján.   

2022. július 20. 11:45
null

A 28. héten a vizsgált mintavételi helyek többségében – 22 mintavételi helyből 17-ben – emelkedés figyelhető meg. Öt mintavételi ponton stagnál a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja, csökkenés egyik vizsgált városban sem tapasztalható.    

A vírus örökítőanyag koncentrációja négy mintavételi helyen – Békéscsaba, Pécs, Tatabánya és a budapesti agglomerációban – az emelkedett, míg 18 mintavételi helyen a mérsékelt kategóriába esik – írták.

(MTI)

Nyitókép/illusztráció: DIGICOMPHOTO / SCIENCE PHOTO LIBRA / FCA / Science Photo Library via AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2022. július 21. 18:08
Mondhatni hogy folytatódik a szándékos emberirtás / biológiai háború/itt nálunk is.Sajnos ez a kormány úgy mint eddig semmiféle hatékony járvány elleni védekezést nem folytat.Ennek eredménye a világrekord halálozási ráta Magyarországon.Ez nép ellenes bűncselekmény ennél még az uki vérfürdő is humánusabb.
Ólat a trolloknak
2022. július 20. 12:25
Ez eddig mindig bevált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!