Bayer Zsolt: Tudod Gyurcsány, hogy kiket nem állhatunk ki? A te fajtádat!

2022. július 28. 13:46

A publicista keményen visszaszólt a volt miniszterelnöknek, annak vörösinges hasonlata miatt.

2022. július 28. 13:46
null

Gyurcsány Ferenc csütörtök reggel véleményezte a tusványosi beszédet, amely véleményezésben a volt miniszterelnök Orbánt a vörösingesekhez hasonlította. Bayer kifejtette Gyurcsánynak, hogy 

A publicista leszögezte, hogy nem utáljuk a vörösingeseket és leginkább Áts Ferit nem utáljuk. „Áts Feri ugyanis becsületes. Megbünteti az einstandoló Pásztor fiúkat, és tisztelgést vezényel Nemecsek Ernőnek, miután még a lakásához is elmegy, érdeklődni hogyléte felől.”

Feltette majd a kérdést a volt miniszterelnöknek: „Tudod kiket nem állhatunk ki, kiket utálunk? A Pásztorokat meg a Geréb Dezsőt. A gyávákat és az árulókat. 

Nyitókép: Mandiner

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Netbakter
2022. augusztus 02. 19:35
Zsoltika, szimpátiát kölcsönös
Bipi
2022. július 31. 10:22
Zsolti! Alázat, tisztelet, szerénység, az lenne igazán elegáns.
Jasand
2022. július 29. 19:32
Mi az hogy : a te fajtádat ? Fajták vannak az emberek között ? Vajon Orbán melyik fajtához tartozik ? Na és Bayer ...?
syphax
2022. július 29. 12:10
"...Tudod Gyurcsány, hogy kiket nem állhatunk ki?" MEG A TE UNDOK-RANDA LÓPOFÁDAT IS --HÜLYE FLETÓ--ÚGY UTÁLJUK, MINT A ROTHADT SZART.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!