Gyurcsány Ferenc: Az öregúr bukik itthon és bukik a világban is

2022. július 28. 09:35

Gyurcsány Ferenc is véleményezte a tusványosi beszédet, és még mindig készül.

2022. július 28. 09:35
null

Gyurcsány Ferenc Facebook-posztban véleményezte a kormányfő tusnádfürdői beszédét. Kijelentette, hogy „az öregúr bajban van”. Hozzátette, hogy

Kifejtette, hogy Orbán érzi, hogy elment mellette a valóság, hogy egyedül maradt. A volt miniszterelnök mindezt abból következtette le, hogy szerinte Orbán „szövege áporodott, könnyű, mégis mérgező, cselekedni már nem tud”. Leszögezte, hogy nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy ezt megértsük.

Az Európai Unióról

Gyurcsány a posztban egy kicsit véleményezte az Európai Uniót is. Kifejtette, hogy történelmi a szövetség, amelyben közösen keresi négyszázmillió ember, hogy miként élhet jobb életet. A volt miniszterelnök szerint Orbán mindezt nem így gondolja, a Pál utcai fiúk vörösingeseihez hasonlítva a miniszterelnököt.

Hozzátette, hogy „az öregúr most bukik meg itthon”, éspediglen azért, mert a „rendszere tarthatatlan, ígéretei a semmibe zuhannak. És most bukik meg a világban, mert zavaros gonoszsága már csak vállalhatatlan történelmi gazembereknek kell”.

Zárásképp kijelentette, hogy „az öregúr menőfélben van” valamint;

Röviden megjegyzem

Gyurcsány Ferenc 1961-es születésű, míg Orbán Viktor 1963-ban született.

Nyitókép: MTI 

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiltyu
2022. július 28. 23:45
Fleto...
Pusikas
2022. július 28. 17:11
Ez a vénember már megint kígyózik ? Wiszkis üvegek szerteszéjjel ... Klári.. Klári !!! Holnap leváltjuk az öregurat ! - Feri baszki most voltak a választások ! - Most ? Ne már. Hol ? -Az uniós szavazas lesz mindjárt . -No akkor jól mondtam nem Klári ? - Nem bammeg !!! -A francba.... -Amúgy meg te vagy öregebb, és már fel sem áll. -Persze hogy nem , mondtam ne műttesd nőnek magad, tökhülyén nézel ki szoknyában ! -A Vadai jön be neked ? - Ja , de csak wiszkivel. Az is fullranda. Egy jó csaj se maradt a pártban. - Mit csinálnál vele te szerencsétlen ? Száz lépésben adnád neki ? Esetleg a kétharmadot ? Azt nem mi kaptuk ! Beszélj inkáb a gréczivel !!!
machet
2022. július 28. 16:41
Csótány .Készülj csak, mi várunk.Pont kerül a mondat végére patkány.
Terrier
2022. július 28. 16:32
Vered te a Gréczy faszát, te idegesítően szellemtelen, gátlástalan tökfej!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!