Néhány nap alatt hétmillió forintnyi támogatást kapott az Átrium

2022. július 03. 11:27

„Elkezdett lenni remény. Ha így folytatódik minden, lehet, hogy lesz is” – olvasható az Átrium közösségi oldalán.

2022. július 03. 11:27
null

Ahogy arról a lapunk is beszámolt, július elsején kiderült, végleg leeresztik a függönyt az Átrium színházban. „Nem tudjuk tovább tartani a színházat” – jelentették be, közölve követőikkel, hogy „a következő hetekben az Átrium utolsó előadásait láthatják, akik jegyet váltottak rá.”

A bejegyzés után milliókat adományoztak a színháznak

Azonban mint arról a teátrum vasárnap bezsámolt,

egyszeri támogatásként, Mecénás Klub-tagságként, székkeresztelőként”. Még egy fotómontázst is megosztottak, amelyen az adományt küldő nézőik üzenetei olvashatóak (lenti kép).

A posztból az is kiderült, a befolyt összeget az Átrium munkatársainak munkabérének kifizetésére fordítják. Üzenetüket azzal zárták, hogy „elkezdett lenni remény. Ha így folytatódik minden, lehet, hogy lesz is.”

Mutatjuk a teátrum bejegyzését:

Fotó: Átrium Facebook-oldala
Fotó: Átrium Facebook-oldala

Nyitóképünk illusztráció: Átrium Facebook-oldala

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anadag
2022. július 31. 14:30
szürkeSzarvas
2022. július 04. 19:56
Tartsák el az Alföldit a gyűlöletzsicik-hiszen kizárolag nekik "játszik". Vagy a buzibarátok. Miert a NERisták? Akiket egyfolytában gyaláz..
SRVH
2022. július 03. 18:39
Pár előadást láttam, mindegyik csak az Orbánékat ekézi, semmi más mondanivalójuk nincs. És csodálkoznak, hogy nem kapnak pénzt??? Az egyik darab (Igenis, miniszterelnök úr) annyira felháborítóan szájbarágós volt, hogy a szünetben eljöttünk. Akivel voltam, ő csúcsbalos, de ez neki is sok volt, Alföldi ripacssága pedig még rátett egy lapáttal.
amca
2022. július 03. 14:59
Ritkán járok Pest,de véletlenül ennek a bohócnak a szinházánál szállásolok.. Ha láttál már senkit ,semmit ,zerot, akkor ez Roberta. 1 kövér cigány cuerva mondotta volt: Ha egész ember fax lennél ,akkor is kevés vónál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!