Jól keresett Závecz Tibor cége a 2021-es kampányéven

2022. június 01. 13:55

A vállalkozás 2022-ben is komoly megrendeléseket kapott a baloldaltól.

2022. június 01. 13:55
null

A napokban válnak nyilvánossá az egyes gazdasági társaságok 2021-ről szóló beszámolói. A Mediaworks Hírcentrum a baloldali kampány „belsős” méréseinek egyik felelősének, Závecz Tibor vállalkozásának az eredményét mutatta be szerdán.

Jól keresett a kampányéven Závecz Tibor vállalkozása:

130 millióról 175 millió forintra emelkedő nettó árbevétel, körülbelül 10 millió forintról 21 millió forint közelébe növekedett éves adózott eredmény

– mutatott rá a Hírcentrum.

Hosszú évek óta egyetlen alkalmazottal működik a vállalkozás

A ZRI Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Kft., amelynek az ismert baloldali közvélemény-kutató az egyedüli tulajdonosa, már 2018-ban és 2019-ben is némileg 30 millió forint feletti adózott nyereséget könyvelt el. 2020-ban kisebb visszaesés következett, 2021-re azonban a korábbiaknál is magasabb árbevételt ért el. Érdekesség, hogy

a baloldali kutató vállalkozása hosszú évek óta egyetlen alkalmazottal működik,

legalábbis az OPTEN céginformációs rendszer adatai alapján – tették hozzá.

Komoly megrendeléseket kapott a baloldaltól 2022-ben is

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Telexen nemrég hosszú, komoly vitákat kiváltó írásban boncolgatta a baloldali kampányszervezés problémáit. Ebben azt is írták, hogy

A cikk alapján tehát Závecz 2022-ben is komoly megrendelésekre tehetett szert a baloldaltól, az egymást követő negyedik kétharmadot megelőző időszakban is.

A Mediaworks Hírcentruma azt is felidézte, hogy éppen a Telex publikált adatokat Závecz Tibor cégének a választást megelőző utolsó előtti héten készült kutatásából, amely mindössze kétszázalékos különbséget hirdetett a kormánypártok és a baloldali összefogás között.

Végül kitértek arra is, hogy

Záveczék hiába látták hárommilliósnál is nagyobbnak a baloldali összefogás táborát, ténylegesen kétmilliónál is kevesebben szavaztak csak rájuk

– emlékeztetett a portál.

Nyitóképen Závecz Tibor, baloldali közvélemény-kutató. Fotó: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. június 02. 17:42
Az idei év még ennél is jobb lesz, az olló meg össze-vissza nyílik-zárul. Amúgy amíg ilyen jó tanácsokat adnak, addig lesz 2/3. Részemről csinálják csak.
zakar zoltán béla
2022. június 01. 21:11
ócska alak
Chardonnay99
2022. június 01. 18:39
Egy alkalmazott? Összesen ketten "dolgoznak", és ilyen hatékonyan?! Ennyi pénzért?! Lassan bocsánatot kell kérnünk a meteorológusoktól és a labdarúgóktól.
rókabácsi
2022. június 01. 15:42
a ballibek ism benyalták ennek a kúfárnak a mutatványát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!