A miniszterelnököt kérdezik a képviselők

2022. június 27. 15:39

A tervek szerint 16 órától az azonnali kérdések órája során Orbán Viktor személyesen válaszol majd a hozzá intézett kérdésekre.

2022. június 27. 15:39
null

A Magyar Hírlap arról ír, hogy kedden terítékre kerül az országgyűlési törvény módosításáról szóló kormánypárti előterjesztés, amely többek között a frakciótámogatásokat szabja át, azzal a nem titkolt kormányzati szándékkal, hogy megszűnjön a frakciópénzekkel való trükközés.

Emellett vitáznak az Alaptörvény tizenegyedik módosításáról is, amely egyebek mellett indítványozza, hogy

a 2024. évi önkormányzati választást október helyett április és július között lehessen megtartani az európai parlamenti választással egyidejűleg.

Ugyanez az előterjesztés tartalmazza a vármegye kifejezés visszavezetését a közigazgatásba. Szintén kedden tárgyalnak a honatyák az Európai Unió jövőjével kapcsolatosan képviselendő magyar álláspontról, szerdán pedig megemlékeznek a kuláküldözések idején tönkretett magyar gazdákról, majd pénzügyi, gazdasági javaslatokról és a költségvetés megalapozásáról tárgyalnak – olvasható a portálon.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. június 27. 18:44
2030 ban lesz Olimpia! Fegyőr megváltoztatta a dátumot. Én még ilyen buta seggfej politikust nem láttam.
Gyzoltan
2022. június 27. 17:19
Az édesanyád az első számú, az édesapád a második számú köcsögöd! -ha nem tudsz tisztességesen megszólalni, meg se szólíts!
Pelso j.
2022. június 27. 16:29
még egy olcsó színjáték a többi mellé
Griffi
2022. június 27. 16:21
Na ez az, amitől minden balos politikus menekül. Nehogy olyat kérdezzenek, amire nincs előre megírva a válasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!