Univerzális olajársapkát vezetne be Emmanuel Macron

2022. június 28. 19:02

A francia elnök azt is leszögezte, hogy „addig támogatják Ukrajnát, amíg csak szükséges”.

2022. június 28. 19:02
null

Oroszország nem nyerheti meg az ukrajnai háborút, és a nyugati hatalmak addig fogják támogatni Kijevet, amíg szükséges – mondta a Sky News szerint kedden Emmanuel Macron francia elnök. A G7-ek csúcstalálkozójának végén Macron egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy Moszkva célja egyértelmű, Ukrajnát megadásra kényszeríteni.

Nagyon remélem, hogy a konfliktust az év végéig le lehet zárni, mégpedig

– mondta a francia államfő. Macron azt is megismételte, hogy a háborús bűnöket elkövetőket felelősségre kell vonni. Hozzátette: „Addig támogatjuk Ukrajnát és folytatjuk az Oroszország elleni szankcióinkat, amíg csak szükséges”.

„Ragadós” a magyar gyakorlat

Az Oroszországra gyakorolt nyomás fokozására irányuló erőfeszítések részeként Macron kijelentette, hogy

támogatja az olaj- és gázárplafon ötletét,

beleértve az orosz olaj árának korlátozására vonatkozó amerikai javaslatot is, de azt mondta, hogy ezt meg kell vizsgálni és ki kell terjeszteni a vevők „szövetségére” annak érdekében, hogy meghatározzák az ársapkát és hatékonnyá tegyék azt. Franciaország a globális infláció elleni küzdelem miatt kívánja az olajár maximálisát az egész világon – olvasható a cikkben. 

Nyitókép: AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lyon
2022. június 29. 19:50
Próbált már ez az ember úgy 1 kg kenyeret venni, hogy az ára tegyük fel 700 Ft és ő csak 350-et akar adni érte ? Szerintem nem. De szurkolok neki, hogy igenis erőszakosan próbálja meg és ha lehet valami igazi maszek pékségnél ahol nem ismerik és kemény péklegények is vannak. És úgy el fogják hajtani mint macskát szarni.... És jól teszik mert megérdemli. Kb. ennyit a hülyeségükről...
TAVIROZSA
2022. június 29. 11:28
Tőzsdei termékekre milyen sapkát akar húzni ez a f. sz? WTO?
amca
2022. június 29. 07:49
Idióta Micron. Nem hallottad bűnöző Kuncze Gábort. A piac majd megoldja, A Piac mindenható Ő az Isten.
lvjtn
2022. június 28. 20:31
nem véletlen, hogy a cikknek nincs szerzője, ehhez a usa seggnyaláshoz még egy gerinctelen csicska se lelkesen adja a nevét szégyen, hogy a g7 szánalmas oroszellenes vergődését a magyar kormánypolitikához meri bárki is hasonlítani
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!