Idén is várja a vakációzókat a keszthelyi kutyás strand

2022. június 23. 19:53

A Balaton környékén ezenkívül még három helyen tudunk a kedvenceinkkel csobbanni.

2022. június 23. 19:53
null

Megnyitotta a nyári szezont a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert. A fürdőhely a látogatók körében egyre népszerűbb – írta meg a Hírbalaton.

A Keszthelyi TV riportjából az is kiderült, hogy a fürdőhelyen folyamatosak a fejlesztések. A 2021-es szezonra elkülönítő szektort építettek a félősebb vagy kevésbé szocializált ebeknek. Nőtt a piknikkert befogadóképessége és több játékelemmel bővült az agility pálya – sorolták

„Az a célunk, hogy a kutyások igényeit minél jobban ki tudjuk elégíteni. Ezért is hoztunk létre még külön részeket, fejlesztettük a parkot, homokkal szórtuk le a partot, szóval azt gondolom, hogy a kutyások jó kedvvel fognak innen távozni” – ismertette Sziládi-Kovács Tibor üzemeltető.

A park által fejlődik a kutyás turizmus is

Az összeállításból kiderült, hogy

a park nagyban hozzájárul a térség kutyás turizmusának fejlődéséhez.

Ezt a látogatók száma is alátámasztja. A cél, hogy Keszthely a balatoni régió egyik központja legyen a házi kedvencekkel érkezőknek. A tavalyi évben már 18 ezer látogató érkezett a strandra – írta a portál.

A keszthelyi mellett Balatonföldváron egy 2500 négyzetméteres füves területen alakítottak ki kutyás strandot és Fonyódon is üzemel egy. Tihanyban pedig a Belső-tó délkeleti sarkánál van lehetőség a kutyák fürdetésére.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2022. június 25. 13:31
Halas strand mikor nyílik?
camelia sinensis
2022. június 24. 14:26
A kulturált viselkedést kéne inkább terjeszteni, állattól függetlenül. Én a Balaton mellett töltöttem minden nyaramat, és soha nem volt ez probléma. Épeszű ember nem a zsúfolt strand közepén fürdeti a kutyáját, meg nem kakáltatja oda. Viszont hajnalban simán le lehetett vinni úszni, csak a pecázókra kellett ügyelni. Most a partot nem lehet megközelíteni velük, de a szabadstrandon dohányozni is tilos, meg mivel közterület, még azért is megbüntetnek, ha horgászás közben, vagy naplementét nézve megiszol egy üveg sört.
5m007h 0p3ra70r
2022. június 24. 12:34
Nem ide tartozik, de: Idén is várják a brüsszeli standok a szankciózni vágyókat!
Nabakker
2022. június 24. 07:30
Na végre! Már csak ez hiányzott! Macskás mé nincs? Na meg nyulas! Sőt patkányost is! Diszkrimináció! A kutya őrizze a házat b+, ne strandra járjon, na meg lakásban tartani kutyát az nem állatkínzás ugye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!