Június közepéig minden árstopról döntést hoz a kormány

2022. június 06. 22:08

A kormány szeretné megtartani a jelenleg hatályos intézkedéseket.

2022. június 06. 22:08
null

Magyarország Kormánya  Facebook-bejegyzésben tette közzé a hírt, miszerint  a kormány minden árstopról külön hoz döntést. Valamint hozzáteszik, hogy ezek jó intézkedések, ezért szeretnék őket továbbra is fenntartani.

Mint ismert, a kormány által korábban július elsejéig meghosszabbított élelmiszerárstop-intézkedéseknek köszönhetően

a termelői árak jelentős emelkedése ellenére sem kell súlyos összegeket fizetniük a magyar vásárlóknak.

Az árstop február elsején lépett hatályba, azóta pedig az energiaválság mellett az orosz–ukrán háború is jelentős szerepet játszott abban, hogy Európa-szerte rohamos drágulás ment végbe az élelmiszerek piacán. A benzinárstopot 2021. november 11-én jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter és 15-én lépett hatályba az intézkedés. A rendelet 480 forinton rögzítette a 95-ös oktánszámú benzin árának felső határát.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2022. június 06. 23:16
Kemény világ jön és ez köszönhető 100%ban az uj generacios hülyíthető Nyugat Europai politikai vezetőknek ! Aki ezért a Magyar kormányt hibáztatja az agyhalott velük együtt !
rrrrrr
2022. június 06. 22:41
komjadi nyelvtars velemenyet hallanam elsonek aztan paroka ildikoet
Nehidd El
2022. június 06. 22:25
A baloldal reakcióját borítékolhatjuk: - káros, rossz dolog az árstop, - de akkor is ki kell terjeszteni az éhező bankokra a rezsicsökkentést, mert egyébként kivonulnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!