Amber Heard: Nincsenek szavak a csalódottságomra

2022. június 02. 09:19

A színésznő az ítélet kapcsán a női jogok visszaesését emlegette.

2022. június 02. 09:19
null

Mint arról mi is beszámoltunk, ítéletet hirdettek a Johnny Depp kontra Amber Heard perben, az esküdtek szerint Amber Heard hazudott, így 15 millió dollárt kell fizetnie Deppnek. 

Az ítéletet követően Heard nyilatkozott, amelyet a BBC közölt:

„Nincsenek szavak a csalódottságomra. Csalódott vagyok, amiért a rengeteg bizonyítékom nem állta ki a próbát az ex-férjem befolyása és hatalma ellen. 

Még inkább csalódott vagyok abban a tekintetben, hogy mit jelent ez az ítélet más nőkre nézve: egy visszaesést. Ezzel visszatértünk az olyan időkbe, amikor azokat a nőket, akik felszólaltak és nyíltan beszéltek, nyilvánosan megaláztak és megszégyenítettek. Visszaveti azt az elképzelést, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni.

Úgy vélem, Johnny ügyvédeinek sikerült elérniük, hogy az esküdtszék figyelmen kívül hagyja a szólásszabadság kulcsfontosságú kérdését, és figyelmen kívül hagyja azokat a bizonyítékokat, amelyek annyira meggyőzőek voltak, hogy az Egyesült Királyságban nyertünk.

Szomorú vagyok, hogy elvesztettem ezt a pert. De még szomorúbb vagyok, hogy úgy tűnik, elvesztettem egy olyan jogot, amiről azt hittem, hogy amerikai emberként megvan – a szabad és nyílt beszédhez való jogom” – mondta Heard.

Nyitókép: Michael Reynolds / AFP

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. június 03. 00:04
Egy büdös kurva vagy, aki azt hitte, hogy csellel megtudod fejni a volt férjedet...! Megérdemled a sorsod te lotyó!
Reszelő Aladár
2022. június 02. 15:33
Cica te a 15 misi miatt vagy szomorú. Meg azért, hogy az ügyvédeid is kb ugyanennyit gombolnak le rólad. Az egész perrel csak ők nyertek.
Madasa Hatter
2022. június 02. 13:38
Szabadon szarhat más ágyába.. A rágalmazás meg nem szólás szabadság, hanem rágalmazás Keveslem a 15 milliót.. Depp elesett legalább 5-6 filmtől miatta, darabonként 20 millió..
szürkeSzarvas
2022. június 02. 12:24
A nő fehér. A pasi nigger hibrid. Az ügyvéd latin. Az esküdtek többsége nigger. A biró zsidó. Nem volt esélye sem..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!