Soros György: A magyarokat Orbán Viktor maffiaállama fosztja ki

2022. május 26. 09:17

A milliárdos tőzsdespekuláns bár általában „be szokta tartani saját szabályát, hogy nem beszél nyilvánosság előtt Orbán Viktorról”, a davosi fórumon mégis kivételt tett.

2022. május 26. 09:17
null

A kedden Davosban rendezett világgazdasági fórum estéjén elmondott beszédében a budapesti születésű milliárdos Soros György beismerve, hogy bár általában be szokta tartani saját szabályát, hogy nem beszél nyilvánosság előtt Orbán Viktorról és személyes ellentétükről, elmondta, hogy a magyar miniszterelnök

egy nagyon okos konstrukcióval kiépített, saját maga által vezetett maffia-állammal zsákmányolja ki a népet”.

A milliárdos elmondta azt is, hogy Orbán Viktor „keresztülnyomott egy újabb alaptörvény módosítást, ami lehetővé teszi számára a rendeleti kormányzást, ha a szomszédban háború zajlik”.

Kapcsolódó

Soros az orosz gázszállítás azonnali leállítását szorgalmazza
A milliárdos üzletember elvonná az uniós tagállamok vétójogát egy sor kulcsfontosságú területen, és kemény szankciókat szorgalmaz Oroszország ellen. Bővebben is érdekel...

A milliárdos üzletember elvonná az uniós tagállamok vétójogát egy sor kulcsfontosságú területen, és kemény szankciókat szorgalmaz Oroszország ellen.

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

Összesen 295 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2022. május 27. 14:59
Ez a vén rohadék azért csahol, mert 1990-ben az Antall-kormány nem ment bele, hogy Soros György megvásárolja a magyar államadósságot, melyért csupán a magyar állami vagyon legértékesebb darabjait kérte cserébe. Még Horn Gyulában is volt annyi becsület (ellentétben az SZDSZ-szel), hogy ne engedje, hogy az OTP-t átjátszák ennek a mocsok vén maffiózónak. És ez a vén szar kiállhat Davosban és megvádolhatja Orbánt azzal, amiben ő maga a világbajnok.
Atamanpata
2022. május 27. 12:55
Neked pont nem kellene kifosztásról beszélni vén parazita, a saját dolgaiddal foglalkozzál fogadatlan prókátor.
formaegy
2022. május 27. 12:20
A büdös gyilkos megszólalt! Nem értem, hogy miért nem lett már megvonva a magyar állampolgárság ettől a rühes gyilkos kutyától és családjától, és mindenkitől aki vele kapcsolatban áll! Kirugdosni őket M.o.-ról, mint a leprás kutyákat!
Madár58
2022. május 27. 10:36
GYURI bácsi! Értem/értünk ne aggódjon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!