Orbán Viktor: Fel kell készülnünk a sorsdöntő európai választásokra

2022. május 20. 11:21

A magyar miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Tom Van Griekent, a belgiumi Flamand Érdek párt elnökét.

2022. május 20. 11:21
null

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Tom Van Griekent, a belgiumi Flamand Érdek párt elnökét, aki a Budapesten megrendezett CPAC Hungary konferencia egyik előadója – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A tárgyaláson – melyen Gál Kinga, a Fidesz alelnöke és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is részt vett – elhangzott: a kontinens konzervatív pártjainak össze kell fogniuk, hogy megvédjék a hagyományos európai életformát, amely a nemzetekre, a családokra, a hitre, a munkára épül.

Orbán Viktor megismételte a CPAC konferencián is hangoztatott álláspontját: a következő két évben fel kell készülni, és a 2024-es európai választásokon együtt és szervezetten fellépve vissza kell venni az európai intézményeket a baloldaltól.

 

A budapesti CPAC Hungary-t az Alapjogokért Központ – a társszervező American Conservative Unionnal közösen – szervezte.

 

(MTI)

Nyitókép: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2022. május 20. 16:33
A kép feliratozása: Orbán: First is: No migrants more in. So stop them. The second is: those who are in should bring back. So that's what the people will. Belga csóka: Whaaaat??? English motherfucker! https://youtu.be/bO9v8aKSj24
fatman
2022. május 20. 14:20
hát igen, de nem könnyű... az idióta libsik miatt a szankciók, infláció, stb miatt azért nőni fog az elégedetlenség a mainstreammel szemben...
Halder
2022. május 20. 13:29
Bárki aki nyugattól alapvető változást vár az magát csapja be. Orbán már az előző Eu választáson is várta/remélte a változást, de csak rosszabb lett. Nyugati libsi demokrácia úgy van megalkotva, hogy rendszeridegen porszem nem kerülhet bele. Ausztriában ezért volt nagy dolog a Haider-féle Szabadságpárti áttörés. Sajnos ebből tanultak és még jobban vigyáznak. Már választani sem lehet olyanra aki tényleges változást hozna ott, ahol még van 2-3 helyen ilyen ember és párt, nos ott a választási rendszer zárja ki + meg a nyugati média agymosása. Reménytelen a nyugatban bízni, hogy majd változnak és észhez térnek. Sajnos nem. Én a térségben sem bízom. Ez van, magunk vagyunk, mint mindig, de itt vagyunk még mindig !!!
Aegopolis.
2022. május 20. 13:02
Eközben a nemzetek az ellen lázadnak, hogy az Európai Egyesült Államok hívei most éppen lopakodva csorbítják az egyes nemzetek szuverenitását a menekültügy kérdésében, s mindezt körbefonja a politikai korrektség, az elszigetelés, a megbélyegzés elleni szellemi lázadás. Ez a lázadás 2016-ban elkezdődött, jövőre még inkább kiteljesedik, ezért mondom, hogy 2017 a lázadás éve lesz – mondta Orbán Viktor. Hát, a "lázadás éve" 2017-ben érdeklődés hiányában elmaradt, na de majd 2024-ben sorsdöntés lesz, akárki meglássa. Ez a faszi kibaszott unalmas. Ami beakadt neki öt éve, abból vígan megél egész életében. Siralmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!