Orbán Viktor: Aki nem lép egyszerre, vizsgálatot kap estére

2022. május 18. 19:59

A miniszterelnök közösségi oldalán kijelentette: Brüsszel ma kizárólagosságra törekszik.

2022. május 18. 19:59
null

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Facebook oldalán jelentkezett be. Egy rövid poszt keretében szúrt oda

a lopakodó hatáskörbővítésre, és a kizárólagosságra törekvő brüsszeli bürokráciának.

Orbán Viktor bejegyzésében kifejti, hogy „Brüsszel ma kizárólagosságra törekszik”.

„Aki nem lép egyszerre, vizsgálatot kap estére” – fogalmazott a miniszterelnök, arra utalva, hogy a brüsszeli politikai elit

adminisztratív eszközökkel próbálja meg ellehetetleníteni azokat a tagállamokat,

amelyek a liberális fősodortól eltérően gondolkodnak.

A bejegyzés végén pedig leszögezte: „Magyarország ez ellen lázad”!     

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2022. május 19. 09:36
"Orbán Viktor: Aki nem lép egyszerre, vizsgálatot kap estére" A NAV vizsgálja őket. Meg ha nem akarja eladni a Gallicoopot, a műtrágyagyárat, a Jüllich Glast, meg a földjét, meg a vállalkozását, amiért egész életében dolgozott.
kulalak
2022. május 18. 21:09
Cameron ugyanezt mondta. Kamarillapolitika és láthatatlan emberek, bizottságok és megvett képviselők/biztosok.
szóda
2022. május 18. 20:55
Minden Unió összeomlott, erre is ez a sors vár.Nem hittem volna közel 20 éve hogy ezt kívánom a mostani Unióra, hiszen csak a Szovjetuniót gondoltam agresszívnek, de az EU ugyanaz, liberális köntösbe.
bunko_jobbos
2022. május 18. 20:54
Úgy kell a dolgokat alakítani, hogy minden szuverén hatáskört egy dokumentumba össze kell sűríteni. És ha ez már megvan, akkor elég lesz majd 1 DARAB ALÁÍRÁS, hogy az egészről lemondjunk. EGyszer úgyis jön majd olyan kormány, aki ezt megteszi. Az oroszok meg a törökök legalább elfoglalták az országunkat katonailag, oszt utána basáskodhattak. De ezek, bazdmeg, ezek jogászkodással akarják megszerezni a hazánkat. Mint a mondában, hogy földért meg vízért cserébe megszereztük az országot. De az csak egy monda, ez meg a valóság. EZ olyan habsburgos, hogy addig kenik meg az embereket, amíg azok meg nem választják őket királynak. Onnantól meg az van, amit ők akarnak. 350 évig. Még jó, hogy legalább én nem szavaztam meg ezt a szar EU-s belépést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!