Föld S. Péter Rónai Egonnak: Te tényleg szó nélkül hagytad Fábry kijelentését?

2022. május 08. 10:07

Az újságíró szerint kollégája nem volt elég határozott a showmannel szemben az interjú alatt.

2022. május 08. 10:07
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Fábry Sándor volt Rónai Egon vendége a legutóbbi Húzós című műsorban.

A humorista a beszélgetés egy pontján kitért arra, hogy „Gyurcsány besúgó volt Pécsett”, és mindehhez azt is hozzátette, hogy a DK jelenlegi elnökét „a KISZ annyira lekötötte, hogy az iskolába sem járt be”.

Az elhangzottakra Föld S. Péter is reagált a közösségi oldalán.

Az újságíró bejegyzésében leírta, hogy „a legutóbbi Húzóst ugyan nem láttam, de olvastam az Indexen és barátaim is mondták, hogy Fábry Sándor volt a vendéged, aki arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc besúgó volt Pécsen. Fábry szerint erre ugyan nincs bizonyíték, de ezt beszélik az emberek”.

Majd azzal folytatta: „barátaim, akik látták a műsort, egy emberként állítják, hogy

Nem volt hozzá egyetlen szavad sem?”

„Ezen az alapon, vagyis, hogy azt beszélik az emberek, másokról is lehetne ellenőrizetlen információkat terjeszteni. Például azt, hogy Orbán Viktorról, akit állítólag beszerveztek a katonaságnál. Erre sincs bizonyíték, de ezt beszélik az emberek. Ha valaki erről beszélne a műsorodban, ezt is szó nélkül hagynád?” – mutatott rá Föld S..

és minimum nem szerencsés az ilyen vádaskodásokat szó nélkül hagyni. Ezt a módszert meg kellene hagyni a jelenleg a kormány szócsöveként működő közmédiának, és a TV2 Tények című, tényeket csak nyomokban tartalmazó hírműsorának” – zárta a bejegyzést az újságíró.

Később aztán korrigálta a véleményét, miután meghallgatta a beszélgetést. Elnézést kért kommentben, mert Rónai valójában szóvá tette Fábrynak, hogy „bizonyítékok nélkül vádaskodik”.

Mert az a stílus, amit Fábry elővezetett, baráti társaságban, vagy egy kocsmai beszélgetésben elmegy, a magánembereknek ugyanis jogukban áll tévedni, adott esetben még hazudni is” – fűzte hozzá az újságíró.

Föld. S legvégül leszögezte: „Fábry a műsorban nem magánember, hanem egy közszolgálati televízióban, az adófizetők pénzéből fenntartott műsor producere és szereplője.”

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cheriff
2022. május 09. 18:36
Önmagában az, hogy függetlenített KISZ titkár volt, súlyosabb, mint ha valójában "ügynök" lett volna. Tessék már megérteni, hogy az igazi aljas gazemberek azok voltak, akik megrendelték, elolvasták, következtetéseket vontak le és döntéseket hoztak a különböző jelentések alapján. Akik GYAKOROLTÁK vagy KISZOLGÁLTÁK a hatalmat. Mégis szerintetek mi a hererákról beszélgettek azokon az értekezleteken ahol párt és KISZ vezetők összedugták a haladó kis kobakjukat? Mégis milyen feladatköröket határoztak meg felsőbb szintről egy függetlenített KISZ titkárnak? Mégis szerintetek mit csinált a mi csegevaránk amikor megjelent a Dialógus csoport? Nincs meg a hatos kartonja. Ami amúgy is lényegtelen. Dokumentált jelentések amik beszélnek. De nehogy már elhigyjük, hogy azt a rendszert lehetett függetlenített KISZ titkárként úgy szolgálni, hogy tiszta maradjál.
wings
2022. május 09. 09:49
Hát persze, hogy szó nélkül hagyta, Földeském. Annyira még Rónai se bátor, hogy még meg is erősítse...
Vakfolt
2022. május 09. 09:08
"Az újságíró bejegyzésében leírta, hogy „a legutóbbi Húzóst ugyan nem láttam, de olvastam az Indexen és barátaim is mondták, hogy Fábry Sándor volt a vendéged, aki arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc besúgó volt Pécsen. .. „barátaim, akik látták a műsort, egy emberként állítják, hogy te nem kérdeztél rá: hogyha nincs erre bizonyítéka, akkor miért terjeszti? Te tényleg szó nélkül hagytad Fábrynak ezt a kijelentését? .. „Szerintem tisztességtelen dolog bizonyítékok nélkül vádaskodni, és minimum nem szerencsés az ilyen vádaskodásokat szó nélkül hagyni. .. Később aztán korrigálta a véleményét, miután meghallgatta a beszélgetést. Elnézést kért kommentben, mert Rónai valójában szóvá tette Fábrynak, hogy „bizonyítékok nélkül vádaskodik”." Hát akkor kedves Föld. S. te is bizonyítékok nélkül, balfasz pajtásaid szóbeszédére alapozva vádaskodtál. Kibaszott ironikus.
syphax
2022. május 09. 06:51
Idesüss földesském bazzdmeg! Amit Dr.Orbánnak szabad, azt az "öszödi böszmének" nem! ÉS EZ IGY HELYES ÉS IGAZSÁGOS IS--A LEHETŐ LEGKOMOLYABBAN SZÓLVA!!! TANULD MÁÁN' MEG KISÖREG! ŐK KETTEN NEM EGY SZINVONAL ÉS NEM EGY MŰFAJ! ÉS IGENIS INDOKOLT A BIZONYITATLANSÁG IS, HISZEN RÓNAI NEM EGY "KÉK FÉNY" SZERŰ KRINMINALISZTIKAI MŰSORT CSINÁLT--AZT MEGHAGYJA SZABÓ LÁSZLÓNAK ÉS PINTÉR ISTVÁNNAK APUSCHKÁM! SZEDD ELŐ A RÉGI NÉPSZABÓ-KAT OSZT' ÉLVEZZ EL RAJTA..HA NEKED OLYANNYIRA EZ KÖLL....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!