Utcanévtáblát állítottak Washingtonban Zelenszkij nevével

2022. március 09. 12:43

Szimbolikus utcanévtábla jelent meg az orosz nagykövetség előtt az amerikai fővárosban.

2022. március 09. 12:43
null

Az orosz-ukrán konfliktus kirobbanása óta Volodimir Zelenszkij sikeresen vezeti az ukrán ellenállást, ennek következtében számos nyugat-európai ország biztosította szolidaritásáról az ukrán elnököt. Ennek legújabb megnyilvánulása látható az amerikai orosz nagykövetség utcájában.

A nem hivatalos jelzésen az áll: 

President Zelensky Way (Zenelszkij elnök útja).

A szimbolikus gesztusként kihelyezett tábla alatt egy másik transzparens is látható, amelyen egy lista olvasható azoknak a politikai szereplőknek a nevével, akiket megöletett vagy megkísérelt megöletni a Kreml, jelentette a NEXTA hírügynökség.

A feliratról megjelent Twitter-bejegyzés az alábbiakban tekinthető meg:

 

Nyitókép: MTI/AP/Ukrán elnöki sajtószolgálat 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. március 10. 12:37
....ezt már a nyóckerben is megcsinálták a kínai egyetem elleni tiltakozásul...pfuj...a libsik mindenütt büdösek...
Levente
2022. március 10. 02:42
Ezt a Chancellor HITLER way helyére tették, vagy az is maradt és most már van a Német meg az Ukrán gazemberről is út elnevezve?
mokány
2022. március 10. 00:16
Ukrán öltönyös tárgyaló ??????
koronaszepe
2022. március 09. 23:21
Zelenszkij felnőtt a feladathoz, igazi államférfiként viselkedik. Nem példa nélküli, hogy filmszínészből államférfivá érik valaki. Az orosznak Zelenszkij előtt egy ilyennel már meggyűlt a baja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!