Az RMDSZ szerint szervezett provokáció a kidobott levélszavazatok ügye

2022. március 31. 15:01

Reagált a kidobott és félig megsemmisített szavazólapok ügyére a külhoni magyar párt.

2022. március 31. 15:01
null

Az RMDSZ hivatalos közösségi oldalán reagált azokra a felvételekre, amelyek a Maros megyei Jedd közelében, az ismert baloldali aktivista, Parászka Boróka lakhelyétől nem messze eldobott szavazólapokat mutatnak zsákokba gyűjtve.

Az RMDSZ elítéli azokat a vádakat, amelyek azt sugallják, hogy itt választási csalásról lenne szó” – írják a közleményben, hozzátéve: „elfogadhatatlannak és megalapozatlannak tartják a magyarországi ellenzéki pártok kérését is, amely arról szól, hogy meg kell semmisíteni az összes határon túli szavazatot”.

A képsorok megerősítik, hogy egyértelműen szervezett provokációról van szó, amelynek az a célja, hogy a határon túli szavazatokat hiteltelenítsék.

– tették hozzá. 

Sepsiszentgyörgyi polgármester a kidobott szavazólapok kapcsán: Szervezett provokáció

Antal Árpád szerint a baloldal által bemutatott kidobott szavazólapok azonosító nyilatkozat nélkül eleve érvénytelennek minősülnek. Bővebben...

Nyitókép: Facebook

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. március 31. 18:19
Csak az RMDSZ fért a szavazatokhoz.Hitvány csalók vagytok.Meg kell szüntetni a levélszavazást.EBESZ,ébresztő!
Aerion
2022. március 31. 17:16
A déká és a moslék a nemzet ellensége. Ez teljesen nyilvánvaló. Ilyen kártékony társaság nagyjából a rákosista és a nyilas tömeggyilkosok voltak együttvéve. Tudják, hogy vesztenek. Tudják hogy a nemzet gyűlöli őket, tudják, hogy tudjuk mennyire gyűlölnek minket, magyarokat. Ezért semmi nem számít nekik, mindenkin átgázolnak, csak hogy a hatalmat megszerezzék. Ez az egyik hivatkozási pontjuk arra, hogy a választási vereséget ne ismerjék el, és polgárháborút robbantsanak ki, az amit tesznek, emberölésre való nyílt felhívás. Még pontosabban magyarölésre. A magyarok hazájában. Bárki, aki ezt támogatja, az kiiratkozik a magyarok közösségéből. Oda többé vissza nem kerülhet.
Aerion
2022. március 31. 17:10
A hazaáruló, nemzetellenes déká a határon túli magyarok szavazatainak azonnali megsemmisítését követeli. Én pedig a déká azonnali betiltását, vezetőinek letartóztatását követelem. : )
CyberG
2022. március 31. 16:05
Felmenetem az atlatszora és a telexre elolvasni mit írnak. Teljesen egyértelmű, hogy azoknak a Magyarországi moslékosoknak és bizonytalanoknak kommunikálnak hazugságokat, akiknek fogalma sincsen a levélszavazás menetéről... Pl. az atlatszo.hu következő kis sztroijaban tö egyértelmű hazugság is van: "Családtagja töltötte ki a szavazási iratokat, írta alá és küldte be helyette – jelezte egy székelyudvarhelyi származású, jelenleg Budapesten tartózkodó, neve elhallgatását kérő olvasónk. „Nem kell szavazz Budapesten, mi már itthon elintéztük” – így értesítette családtagja forrásunkat." „Kiderült, egy olyan politikai pártra szavaztak a nevemben, melynek ideológiájával én nem értek egyet” – így olvasónk. Amikor jelezte ezt a családtagjának, az értetlenkedve annyit mondott, hogy végső soron csak egy szavazatról van szó, a támogatásokért cserébe ennyit igazán meg lehet tenni." 1) Levél szavazni csak akkor tudsz, ha nincsen Magyarországi lakcímed. Már itt bukik a sztori. 2) Aki levélszavazásra jogosult/regisztrált, az nem szavazhat sehol helyben. 3) Kizárólag azzal a szavazólappal szavazhat, amit postáztak neki, vagy személyesen átvet az egyik kijelölt átvevő ponton. 4) Igaz a borítékot nem kell postán visszaküldeni leadhatja akármelyik külképviseleten vagy pedig Magyarország országgyűlési egyéni választókerületi székhelyén is. Viszont ott is csak a nagy leragasztott borítékot adhatod le, amely tartalmazza, a nyilatkozatot és a kisebb szintén leragasztott borítékot,amely tartalmazza a szavazólapot ill népszavazásos ívet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!