Naftali Bennett izraeli miniszterelnökkel tárgyalt Vlagyimir Putyin

2022. március 23. 18:06

A két politikus az ukrajnai helyzetről és a keddi izraeli merényletről beszélt.

2022. március 23. 18:06
null

Naftali Bennett izraeli miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök az ukrajnai helyzetről és a keddi izraeli merényletről beszélt szerdán telefonon – adta hírül az MTI.

Telefonbeszélgetésük során megvitatták az ukrajnai háborús helyzetet, s Putyin részvétét fejezte ki Bennettnek a kedden történt Beér-Seva-i

terrortámadás miatt, melyben életét vesztette négy izraeli civil.    

Putyin a Kreml közleménye szerint megosztotta az izraeli miniszterelnökkel az Ukrajna körüli helyzetről kialakított értékelését, figyelembe véve számos külföldi ország vezetőivel fennálló kapcsolatait, és

megfogalmazott több elképzelést a folyamatban lévő tárgyalásokról.    

Putyin és Bennett legutóbb a múlt héten beszélt egymással, és március elején találkoztak a Kremlben, miután Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közvetítést kért Moszkva felé az izraeli kormányfőtől a tűzszüneti tárgyalásokon.

(MTI)

Nyitókép: EyePress News /  AFP

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. március 23. 21:01
A nemzetkozi zsidosag erdekeben hozott vezeraldozat lesz, ha ugyan...
minekkellregisztralni
2022. március 23. 18:26
Amíg Washington nem veszi le a kezét Zelenszkijről, addig nem lesz béke. Novemberben időközi (midterm) választások lesznek az USA-ban, előtte kell a háborús hangulat, hogy legyen mivel kampányolni, mert az inflációval meg a gazdasági válsággal a demokraták nem fognak tudni nyerni. Ez a szívás nekünk Kelet- és Közép-Európának, hogy még a szomszédunkban lévő konfliktust is Amerikából irányítják.
bakafánt
2022. március 23. 18:23
Na,má' a zsidó is Putyin-pincsi! Nyüszítsetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!