Márki-Zay külügyi szakértője szerint a „békeprédikáció” is Putyint segíti

2022. március 14. 15:12

Szent-Iványi István szerint az, hogy Márki-Zay magyar katonákat küldene Ukrajnába, pusztán „kiragadott félmondat egy interjúból”.

2022. március 14. 15:12
null

Interjút adott Szent-Iványi István, Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt külügyi kabinetfőnöke a Mércének, a beszélgetésben azért kritizálta a kormánykommunikációt, mert „miközben már a békéről áhítozik a kormánykommunikáció, nem mondják ki a nevét, nem nevezik meg a háború fő felelősét”.

Ez a fajta békeprédikáció az agresszort segíti”

– vélekedett Márki-Zay szakértője. 

Arra a kérdésre, miszerint küldene-e a baloldal magyar katonákat Ukrajnába, Szent-Iványi azt válaszolta, hogy ezek csak „kiragadott félmondatok” Márki-Zay Péter interjújából.

Elmondta azt is, hogy szerinte a baloldali szövetség részéről nem vetődött fel az orosz olajembargó. Ennek némiképp ellentmond, hogy korábban Karácsony párttársa, Kocsis-Cake Olivio ezt felvetette, a Gyurcsány-párt politikusa, Niedermüller Péter pedig azt a választ adta az orosz gáz elzárásával kapcsolat kérdésről – miután a rezsicsökkentést ostobaságnak nevezte –, hogy „ez nem az ő kompetenciája”.

Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falcatus
2022. március 14. 17:22
Márki-Zay külügyi szakértője: "Ez a fajta békeprédikáció az agresszort segíti”" Virágéknál ég a világ, sütik már a rántott békát zimme zumm zimme zumm rece fice bumm bumm bumm... Szent-Iványi későn futott, neki csak a füle jutott zimme zumm ... Elfogytak a celebek, puzsérok, majajkaák, gődények, jusztis rapsic,? ...Győzike mikor jön már ki a pszichiátriáról, Szaporodnak az árkon kívüli gyepmester nyeretlenek, mint eső után a gomba. ..hol maradt le a sarki fűszeres? Ildikó te kit hagynál ki? Kinek jut már eszébe újra nyomtatnia a Bzrezinsky doktrinát? Hülyére kereshetné magát. Éhen halna ez 3 tucat Ukrajna szagértő
zuriktodor
2022. március 14. 17:18
A régi CIA-s kapcsolattartó is előkerült. Ennyire nincsenek új embereik?
nyugalom
2022. március 14. 16:51
Ez is előkerült, ven hülye!
Gyéressy Károly
2022. március 14. 16:47
Szentiványi egy sunyi, aljas, jellemtelen gazember. És végtelenül puha és gyenge. Odavaló a moslékba. Követelem vissza az X-et és azt, hogy minimum 50 hozzászólás legyen egy lapon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!