Magyarország előleget kap az EU egyik újjáépítési alapjából

2022. március 24. 17:29

Célt ért Orbán Viktor levele.

2022. március 24. 17:29
null

„300 millió euró uniós forrás nyílhat meg rövidesen Magyarország számára; Orbán Viktornak az Európai Bizottság elnökéhez címzett levele nyomán a testület lehetővé tette, hogy hazánk előleget kapjon az EU egyik újjáépítési alapjából” – nyilatkozta az MTI-nek csütörtökön Brüsszelben Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

„A baloldal uniós forrásokkal kapcsolatos hazugságainak ékes cáfolata, hogy kevesebb, mint egy hét után Orbán Viktor kezdeményezése beindította az Unió gépezetét, és a Bizottság a REACT-EU rendelet módosítására tett javaslatot” – mondta Havasi Bertalan.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy néhány hét múlva Magyarország számára mindenfajta előfeltétel nélkül 300 millió euró forrás nyílik meg”

– ismertette a sajtófőnök.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flatron4687
2022. március 26. 14:54
https://mandiner.hu/cikk/20220324_magyarorszag_eu_ujjaepitesi_alap?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=mandiner&fbclid=IwAR28V_QJ6uk4-NH7ysCYLF6UTZcS_yAX9sTPbY8RA6dXGxmOE9OXitV3RHw Kap a lóf...t ! A sok hülye nem veszi észre, hogy ez is egy orbáni átbaszás ? Lassan már pesona non grata lesz Európában ez a szélkakas !
Jason Bourne
2022. március 25. 09:33
Az több mit 100 milliárd forint, abból kijön egy nagyobbacska olimpiai vagy foci stadion!
Almassy
2022. március 25. 09:22
(@-hib. del)
Dezsőke
2022. március 25. 08:31
HOGY MIT SZERETNÉNK? "Jogosultsága", esélye az ország vezetésére, a béke fenntartására, különösen a mai háborús helyzetben, csak az Orbán kormánynak van. Az emberek bizalma a kormány iránt változatlan. A baloldal kiszámíthatatlan, naponta változó állásfoglalásai veszélyeztetik a békét és biztonságunkat. Átgondolatlan lépéseik, különösen Márki-Zay Péter zavaros, feltételek nélküli "kapcsolatai" kötődései" és szavai és döntései miatt vissza nem fordítható ideológiai, szellemi, részben pedig sajátos fizikai "gyarmattá" válnánk. Ezt nem akarhatjuk! Nem hagyhatjuk magunkat sem ismeretlen távoli érdekektől, sem Gyurcsány Ferenctől, sem Márki-Zay Pétertől megvezettetni. Továbbra is nyugalomban, békében szeretnénk élni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!