A Kutyapárt egyik alapítója is elindul tavasszal Jámbor Andrással és Sára Botonddal szemben

2022. február 10. 18:39

Döme Zsuzsanna is elindul a 8. kerület 6-os számú országgyűlési egyéni választókerületben.

2022. február 10. 18:39
null

Döme Zsuzsanna, Ferencváros kutyapárti alpolgármestere, és egyben a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) egyik alapítója elindul a 8. kerület 6-os számú országgyűlési egyéni választókerületben – írja az ATV a Telexre hivatkozva. A körzetben az egyesült baloldal Jámbor Andrást indítja, míg a Fidesz Sára Botondot.

A Kutyapárt tagsága ezzel a lépéssel azt a korábban emlegetett stratégiát írta felül, hogy a párt csak ott indít egyéni jelöltet, ahol egyértelmű a választás kimenetele, vagyis a billegő körzetekben nem akarnak „bezavarni” az ellenzéki szövetség győzelmébe.

Az új döntés szerint nem figyelik, hogy melyik a billegő körzet és melyik nem, mert ez gyakran ellentmondásos, és amúgy ezek a jellemzően nem budapesti vagy Pest megyei kerületek. Ez azt jelenti, hogy elkezdik összegyűjteni a 71 egyéni indulónak a szükséges 500-500 ajánlást, és ha ez összejön, akkor talán fontolóra veszik a taktikai „nemindulásokat”.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. február 10. 22:44
Gyurcsánynak szavazatot gyűjtenek fiókpártja.
Akitlosz
2022. február 10. 21:12
Nem csak két farka van a pártnak, hanem két szíve is. Vagy csak fél, de semmiképpen nem egy egész.
kispufi
2022. február 10. 20:42
Aha, Baranyi Szörnyella hivatalos csatlósától hiteles lépés, nyilvánvaló hátsó szándék és egyéb keverések nélkül.
tevevanegypupu
2022. február 10. 20:14
Budapest.egy.nagy.kutyafuttató.lett..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!