Nagy Feró: Hé, Vágó István! Bukott TV-celeb!

2022. február 11. 21:47

A Kossuth-díjas rokkert barátja, Németh Alajos Lojzi személyét ért méltatlan személyes támadás hergelte fel.

2022. február 11. 21:47
null

„Hé Vágó István! El a kezekkel Német Alajos Lojzitól! Hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!? Mi még emlékszünk, basszusgitározásból megbuktál, milliókat kerestél egy kamu kvizműsorban és még mindig a közpénzből költünk rád, mint BKV felügyelő bizottsági tag, mert ott nem kell semmihez érteni. Lojzi egy kitűnő zeneszerző, zenész, egy rendkivül szerény csendes ember, a dalait Kárpát medence szerte ismerik éneklik.Na most kussolj el! De gyorsan!!!!” – írta ki szenvedélyes posztjában a Nemzet Csótánya. 

Az ügy előzménye az volt, Vágó Istvánnak nem tetszett, hogy Németh Alajos, ismertebb nevén Lojzi lett az Artisjus elnöke. 

„Német Alajos (Lojzi): »A negatív gondolatok, a hazudozások megváltoztatják a kristályszerkezetét a víznek. Ami az agyunkban 80 százalék«. Most megválasztották az Artisjus elnökének, így került elődei, mások mellett Huszka Jenő, Heltai Jenő, Kadosa Pál, Bölöny György, Petrovics Emil, Lendvay Kamilló, Bródy János, Victor Máté székébe. Gratulálunk (a rá szavazó vezetőségi tagoknak is), és kívánjuk, sokáig óvja agya víztartalmának kristályszerkezetét!” – írta korábban a baloldali kvízmester. 

Németh Alajos, alias „Lojzi” a hetvenes évek óta meghatározó szereplője a hazai könnyűzenei életnek. Sztár-statuszt talán épp zenekari pozíciója miatt nem szerzett, mivel basszusgitárosként vált ismertté szakmai körökben. A Török Ádám és a Mini után a Dinamit, majd a Bikini együttesekben is zenélt.

Nagy Feróval éveken át dolgoztak együtt, innen a régi ismeretség. 

Fotó: Facebook

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuckos
2022. február 13. 06:52
Nagy Feró honnan szedte, hogy Vágó a BKV Felügyelő Bizottságának tagja? https://www.bkv.hu/hu/cegfelepites/igazgatosagi_felugyelobizottsagi_tagok/
Lajoss
2022. február 12. 19:06
Jaj,Feró..tényleg,a 8 általános megvan? :)
dumdum53
2022. február 12. 13:00
Ez az, Feró! Ez a Vágó nevű véglény Lojzi lába poráig sem ér.
annamanna
2022. február 12. 11:26
"1979-ben alapító tagként lépett a KISZ Központi Bizottsága által supergroupnak szervezett Dinamit együttesbe, ahol három évet játszott (1982-ig) 1982- ben került basszusgitárosként az akkor még Nagy Feró vezette Bikini együttesbe. Fokozatosan vált együttesének az együttes zenei főszereplőjévé dalaival és szövegeivel. Apránként a stúdiófelvételeket irányító producer munkáját is átvette. A Bikinit egyszer feloszlatta, majd újraalapította. Jelenleg is ott játszik." "Harmadik, 2013-ban kötött házasságából született Nimród fia." "Székelykeresztúron, az unitárius templomban esküdtünk" Egészen biztosan tehetséges és jó szakember, de az is tény, hogy meglehetősen jól igazodik minden politikai rendszerhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!