Kaltenbach Jenő kifakadt a Mandiner és olvasói ellen

2022. február 07. 17:39

„Sajnálatos módon ők is ennek az országnak egy darabja, nem is kicsi” – írja az egykori ombudsman.

2022. február 07. 17:39
null

„A mandiner nevű izè megint átvette kèt írásomat, termèszetesen az engedèlyem nèlkül, ès termèszetesen azokat, amelyekről feltètelezte, hogy az álnèven kommentelő mocskos szájú törzsközönsège kellemesen kiokádhatja magát rajtuk” – bírálta Kaltenbach a Mandiner szemlerovatát, ahol nyilvános Facebook bejegyzéseit rendszeresen másodközöljük a szemle rovatban található sokszínűség jegyében.

Legtöbb esetben a Gyurcsány-párti politikus sarkos véleményei nem feltétlenül pozitívan rezonálnak kommentelő olvasóinknál. Kaltenbach Jenő a posztban tanácsot is kér arra nézve, hogy szüntethetné meg nyilvános bejegyzéseinek közlését. 

„Nem kifejezetten a mandiner borzasztó szájú ès izlèsű, álnèv mögè bujkáló törzsközönsège az, amelynek a vèlemènyère hajtok, bár igaz, hogy sajnálatos módon ők is ennek az országnak egy darabja, nem is kicsi” – zárja bejegyzését a Független Rendészeti Panasztestület volt elnöke. 

Fotó: FERENC ISZA / AFP

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. február 15. 11:42
"Tudja valaki, hogy hogyan tilthatnám meg nekik a másodközlèst?" Kérdezi Kaltenbach Jenő "jogtudós" (https://hu.wikipedia.org/wiki/Kaltenbach_Jen%C5%91). 🤣🤣🤣
Nuttika
2022. február 11. 20:34
"A mandiner nevű izé megint átvette két írásomat, természetesen az engedélyem nélkül, és természetesen azokat, amelyekről feltételezte, hogy az álnéven kommentelő mocskos szájú törzsközönsége" Tisztelt Kaltenbach úr! Ez, amiről írok nem álnév, hanem nicknév. És nem is kizárólag itt használom. Annyira nem, hogy először 2006-ban használtam, azóta pedig hozzám nőtt. Itt a mandineren is 2015 óta vagyok ugyan ezzel a névvel. Gondolom ez már törzsközönség-tagságot jelent. A mocskos száj "törzsközönség" pedig a HVG-index-444 árvák tömbje. A kritikát pedig Önnek is viselnie kell, nem csak azoknak, akiket sarazni. Tudom, rossz dolog, hogy nem csak dobáláshoz van joga.
embor2
2022. február 08. 20:28
Szar egy dolog a szólásszabadság:-) ugye Jenő
gacsat
2022. február 08. 19:12
gg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!