Holtan találták Homonnay Gergely politikai aktivistát Rómában

2022. január 03. 00:09

A holttestet egy török fürdőben találták meg, a rendőrség kábítószernek minősülő anyagokat foglalt le.

2022. január 03. 00:09
Deák Dániel
Deák Dániel

„Holtan találták Homonnay Gergely politikai aktivistát Rómában. Az íróként is ismert férfi holttestét egy San Giovanni-ban található klubban fedezték fel, szilveszter után.

A roma.corriere.it azt írja a 46 éves férfi élettelen testét egy török fürdőben találták meg, a rendőrség pedig kábítószernek minősülő anyagokat foglalt le.

A római sajtó beszámolója szerint Homonnayra a klub vezetői találtak rá meztelenül, s bár azonnal segítséget kértek, a mentők már nem tudták újraéleszteni. A portál azt írja, a halálát valószínűleg szívleállás okozta.

Az orvosok egyékbként erőszakra utaló nyomokat nem találtak a holttesten, így az kizárható, hogy a férfi támadás áldozata lett, azonban a felmerülő kérdéseket a boncolás fogja tisztázni majd. Homonnay személyes tárgyai között viszont kábítószernek minősülő anyagok kerültek elő, amik nem kizárt, hogy összefüggésbe hozhatók a halálával. Mint írják, feltehetően kokaint és ghb-t találtak nála.

A Telex.hu azt írja: Homonnay Gergely a Demokratikus Koalíció aktivistájaként a 2018-as áprilisi választás után kapcsolódott be a politikába, az áprilisi tüntetések egyik főszervezője volt. 2021 szeptemberében Novák Katalinra tett becsületsértő kijelentése miatt jogerősen elítélték. Egy év próbaidőre bocsátották és a perköltségek megfizetésére kötelezték. Az utóbbi időben Rómában élt.

Isten nyugosztalja!”

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PMike
2022. január 03. 11:36
Szegény, már pezsgőt sem fog bontani! :( Orbán Viktorról írta: "... és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik" Halottról jót vagy semmit... Akkor semmit? Tényeket: mocskos szájú, kábszeres, buzi, zsidó volt. Novák Katalinról ezt írta, "aljas, náci féreg", s ennél sokkal ocsmányabb, sértő írása volt a hazáját szerető, tisztelő magyarokról. Isten nem ver bottal! Gyalázta Szent István ereklyéjét, "ezzel maszturbált és törölte seggét". Így végezte...
Drazsé
2022. január 03. 11:24
Élve találták deák daniella politikai aktivistát Bidapesten
lqrooferi
2022. január 03. 11:10
Valószínű hogy szegény fószer nem tudta hogy a törökök nem szeretik a buzikat. Ott is bepróbálkozott, azt ez lett a vége. Sose volt okos ember de hogy ilyen butaságba is bele lehet halni, ez nagyon szomorú.
Vén Csataló
2022. január 03. 10:37
Elment a halál faszára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!