„Egy büdös fasiszta cigány vagy” – üvöltötte az aluljáróban a DK-s roma önkormányzati elnök

2022. január 27. 21:36

Baranyi Gyulának nem ez az első ilyen megnyilvánulása, korábban Gulyás Mártont fenyegette meg, amikor Hunvald kampánystábjának tagjaként dolgozott.

2022. január 27. 21:36
null

A Pesti Srácok portálján mutatták be azt a videót, amelyben a DK-s Baranyi Gyula kerületi roma önkormányzati elnök, aláírásgyűjtés közben szólalkozott össze egy magát jobboldalinak tartó romával a Nyugati téri aluljáróban.

Az összetűzés során idiótának, majd analfabétának nevezte az illetőt, amiért az nem a baloldalra szavaz.

A lap azt írja: Baranyinak nem ez az első ilyen megnyilvánulása, korábban Gulyás Mártont fenyegette meg, mikor Hunvald kampánystábjának tagjaként úgy fogalmazott: „rád küldöm a cigányokat! Menj a zsidókhoz!”. 

A videó tanúsága szerint Baranyi azon háborodott fel, hogy az arra járó roma férfi nem a DK jelöltjét támogatta, ezért először bokszolni hívta, majd bolondnak, analfabétának nevezte őt, ezt követően pedig fennhangon kijelentette, hogy „egy büdös fasiszta cigány”-nak tartja.

Nyitókép: Baranyi Gyula Facebook-oldala

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
No comment no cry
2022. január 28. 16:47
Tegyük hozzá, nem üvöltött. Kedélyesen beszélgetnek meg beszólogatnak egymásnak normál hangerővel. Akárki adta ezt a címet a cikknek, az a legirritálóbb firkászfajta, aki össze-vissza hazudozik a címmel csak hogy minél többen megnézzék. Bőven elég bukéja van annak, hogy egyik roma fasisztázza a másikat, miért nem elég ez? Miért kell olyan hazugságot hirdetni, ami fél perc alatt bárki számára lelepeződik, aki az anyagot megnézni? Szánalmas.
Kardhal
2022. január 28. 16:05
Dk ja igen köszi ez a szellemi szint náluk bravo savazzatok csak rajuk az igazi agyhalott szint
Parm
2022. január 28. 15:41
Cigánytempó.
Anyádcsipája
2022. január 28. 15:25
Csíkos inges nagyon örül. 3 ujja tövig Kunhalmiban.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!