Az ellenzéki pártok elszánták magukat, Márki-Zaynak nem lesz frakciója

2022. január 04. 19:17

Az atv.hu értesülései alapján nem engedik meg az ellenzéki pártok, hogy önálló frakciója legyen Márki-Zay Péternek.

2022. január 04. 19:17
null

Az atv.hu szerint az ellenzéki pártok vezetői napokon belül hivatalosan is közölni fogják Márki-Zay Péterrel, hogy

ne számítson rá, hogy saját frakciója lesz az új Országgyűlésben.

Ezen viszont Márki-Zay Péter nem nagyon lepődhet meg Gyurcsány Ferenc korábbi megszólalásai és Jakab Péter ma reggeli interjúja után.

Jakab Péter nyilatkozata önmagában is elég lenne ahhoz, hogy ne jöjjön létre a Márki-Zay-frakció, hiszen annak megalapításáról csak konszenzussal dönthetne a hat párt. Gyurcsány Ferenc egy nappal korábban nyugalomra intett a Facebookon Márki-Zay Péternek a szerinte nagyrészt Fideszre szavazó idős korosztály covid általi „megtizedeléséről” szóló eszmefuttasása nyomán támadt viharral kapcsolatban. Itt a DK elnöke leszögezte: hat (és nem hét) ellenzéki párt szövetségének kell győznie áprilisban, mégpedig Márki-Zay Péter vezetésével. „Vagy a hat ellenzéki párt győz, vagy a Fidesz”, „Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel” – fogalmazott a DK elnöke.

Kép: Márki-Zay Péter. Forrás: MTI.

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2022. január 06. 18:40
Beszóltak Zayosnak: Kusti! Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát! Senki vagy nélkülünk, mi csináltunk belőled valakit, mi csinálunk belőled senkit!
soproni
2022. január 05. 12:36
Huhú, már kezdődik.
néhai Ch.Pilot
2022. január 04. 22:41
Sőt, egyre inkább úgy fest, hogy funkciója se. :-D
mamarizsa
2022. január 04. 21:46
Orbánnak meg 5. kormánya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!