Hidvéghi Balázs: A baloldal egyszerűen elhazudja a valóságot

2021. december 01. 08:21

„Nicolas Bay francia és Jorge Buxadé spanyol európai parlamenti képviselők ma újra bátran kiálltak Magyarország mellett” – írta közösségi oldalán a képviselő.

2021. december 01. 08:21
null

Hidvéghi Balázs hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében számolt be arról, hogy a két európai parlamenti képviselő élesen elhatárolta magát a néhány héttel ezelőtti magyarországi LIBE-misszió következtetéseitől. Hidvéghi kiemelte, hogy Nicolas Bay francia és Jorge Buxadé spanyol európai parlamenti képviselők szerint

a LIBE jelentés nem volt több mint egy politikai rágalomhadjárat Magyarország ellen,

hiszen a baloldali képviselők egyetlen ténnyel sem tudták bizonyítani, hogy sérülne Magyarországon a jogállamiság. 

„Erről azonban már sem a HVG nevű álhírportál, sem a hazája lejáratására mindig kapható Donáth Anna nem számolt be. Ők kizárólag a LIBE misszió jelentéséről beszélnek. Így hazudja el a baloldal a valóságot! Így szolgálnak ők külföldi érdekeket! ” – zárta bejegyzését Hidvéghi Balázs.

A nyitóképen: Nicolas Bay és Jorge Buxadé / Facebook

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2021. december 01. 10:56
Szerencsére vannak még normális EU-s képviselők. Ez a neomarxista invázió totál abszurd. 30 évvel a kommunizmus bukása után olyan stílusú dumákkal van tele a mainstream nyugati média mint egy Népszabadság vezércikk 1974-ből.
Pipas 3
2021. december 01. 09:51
Minden magyar ember tiszteletét kiérdemelte ez a két becsületes képviselő! Bátran ki merték mondani az igazságot, ami az EU ban nagy dolog! Remélem nem megy értük éjjel a fekete autó, amit a dobrev Klára, Cseh, Donáth, Berg stb ügynökökmár meg is rendeltek!
vemiko
2021. december 01. 09:25
hazudnak reggel éjjel meg este..... madarat tolláról.... tartja is a mondás!majd 5 év múlva talán lefő az a bizonyos kv ismét..... ahogy a migráncs invázió esetében is megtörtént.....ezek a magukat balosnak hazudó bolsi bérencek a tanulás, meg a munka helyett csak játszák a hozzáértőt, közben semmi alapjuk... hátterük... és leginkább gerincük sincs.... szánalmas, frusztrált lelki sérültek.... akik sértődöttek a világra, a boldog és egészséges nőkre és férfiakra, az igazi családokra és nemzetekre....
ellenforradalmi
2021. december 01. 09:14
Utoljára 2010-ben szavaztam a Fideszre, akkor azt ígérték, hogy levágják a kezét annak, aki belenyúl a közösbe. Akkor ez még harcosan Putyin-ellenes, Európa-párti, konzervatív kormány volt. Ma már ebből a háromból egy sem igaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!