Virth Balázs szerint kérdőjeles Milák vb-indulása

2021. november 24. 10:14

Az úszónak tavaly szeptember után ismét pozitív lett a koronavírustesztje a kazanyi rövidpályás Európa-bajnokságot követően.

2021. november 24. 10:14
null

Virth Balázs elmondta, Milák tünetmentes volt, a vizsgálatok mindent rendben találtak, így most kéthetes könnyített munka következik. Hozzátette, a 200 méter pillangón világcsúcstartó úszó motivált, fokozatos terhelést kap.

A tréner az M1 aktuális csatornának úgy nyilatkozott, a rövidpályás Eb egy állomás volt, amely után az országos bajnokságon szerették volna a fordulásbeli hibákat kijavítani, hogy aztán Milák Kristóf jól felkészüljön a december 16-án kezdődő, Abu-Dzabiban sorra kerülő világbajnokságra, de így most „kérdőjeles a helyzet”. 

Virth elárulta, Soós Csaba szövetségi kapitánnyal úgy állapodtak meg, hogy Milák Kristóf neve rajta marad a vb nevezési listáján,

de az a következő két hét után dől el, rajthoz áll-e a vb-n.

Virth Balázs a 200 méter pillangón világbajnok Kapás Boglárkával kapcsolatban úgy fogalmazott, neki a vb a cél, addigra érheti utol magát.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2021. november 24. 19:51
Milák újrafertőződése elég furcsa. Egy friss harvardi tanulmány szerint, ha valaki egyszer már megfertőződött és kigyógyult, gyakorlatilag nincs esélye sz újrafertőződésre. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.11.15.21265753v1
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!