A Scorpions énekese üzent Kóbor Jánosnak

2021. november 23. 08:47

Klaus Meine videóüzenetben kívánt jobbulást az Omega frontemberének.

2021. november 23. 08:47
null

A legendás német zenekar énekese a Borsnak juttatta el az üzenetet, arra kérve a lapot, hogy azt továbbítsák a koronavírus-fertőzéssel kórházban fekvő Kóbornak.

„Szia Mecky! Klaus Meine vagyok a Scorpionsból. Hallottam, róla, hogy kórházba kerültél néhány napja koronavírus miatt. Gyors felépülést kívánok neked! A legjobbakat, Barátom! Gyógyulj meg minél hamarabb!” – üzente barátjának a német zenész. A 24.hu szerint Kóbor és Meine barátsága még a hetvenes években indult,

amikor a Scorpions az Omega kísérőzenekaraként lépett fel a banda nyugat-európai turnéján.

A két zenész azóta is többször dolgozott együtt: az 1994-es Omega-koncerten a Népstadionban például Klaus Meine és a Scorpions egyik alapítótagja, Rudolf Schenker is vendégként lépett fel. A Scorpions később feldolgozta az Omega egyik leghíresebb számát, a Gyöngyhajú lányt, amellyel óriási sikert aratott.

Kóbor lassan két hete van kórházban, állapotáról eddig annyit tudni, hogy felesége unszolására feküdt be, miután két hete rosszul lett. A kórházban koronavírus-fertőzése miatt tartották bent. Az Omega együttes szombaton közös imára hívta a rajongókat.

.

 Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2021. november 23. 11:57
Lehet, hogy a hírességek nem oltatják be magukat, hanem ráhajtanak a gyógyultak plazmájára. Mint a vámpír. A politikusok szereznek nekik támogatásért.
nick89
2021. november 23. 10:12
A hongvejpingek üzenetétől került kórházba
DoomGuy
2021. november 23. 09:38
Remélem azt mondta, hogy legközelebb oltasd be magad János! Jobbulást és felépülést kívánok egyébként! De sosem fogom megérteni, mikor valószínűség alapján valami 100x veszélyesebb mint a másik lehetőség, akkor az emberek kitartanak a rossz döntés mellett.
Gullwing
2021. november 23. 09:22
Gyógyuljá Meki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!