Ismét besegít a Magyar Honvédség a koronavírus járvány elleni védekezésbe

2021. november 01. 11:35

A kórházakba vezényelt katonák részt vesznek a logisztikai feladatokban, segédkeznek az érkező betegek testhőmérséklet-mérésében, a betegirányítási, betegkísérési és útbaigazítási, valamint adminisztrációs és szállítási feladatokban.

2021. november 01. 11:35
null

A Magyar Honvédség, ahogyan ezt a járványhelyzet előző hullámai során tette, most is részt vesz a koronavírus elleni védekezésben. Felkérés alapján, november 2-ától már mintegy 300 katona nyújt segítséget számos budapesti és vidéki kórházban azért, hogy tehermentesítse az egészségügyi intézmények dolgozóit.

A kórházakba vezényelt katonák részt vesznek a logisztikai feladatokban, segédkeznek az érkező betegek testhőmérséklet-mérésében, a betegirányítási, betegkísérési és útbaigazítási, valamint adminisztrációs és szállítási feladatokban – olvasható a Magyar Honvédség közleményében.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Vajda János

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2021. november 13. 20:53
Persze a kórházak örülnek a segítségnek de nem örülnek hogy a nyakukba ültettek nehéz tiszteket akik ott lebegnek a fejük felett mint Demoklész kardja.Szóval a szájukra kényszerített lakatnak még úgy sem örülnek mert tudják hogy így az idióták majdnem lebukás nélkül hazudhatnak a civil polgároknak a kórházi állapotokról a halottakról és más adatokról .Tehát így születnek azok a hamis infók amivel a birka népet traktálják.
pollip
2021. november 01. 19:00
Három oltást kaptam. Mindhárom szor katonák irányítottak, hova, merre kell menni? Mindig nagyon kulturáltak, kedvesek voltak. Köszönet nekik!
u.cserkész
2021. november 01. 13:29
Most majd megint jön a független, objektív vélemény: minek a kórházba katona, ez diktatúra. Jó ismerősöm most kirándult Franciaországba, korábban 10 éve volt ott. Azt mondja, megdöbbentő, hogy az Eiffel tornyot és más középületet magas palánkokkal vettek körül és sok gépfegyveres katona-rendőr járőrözik az utcákon.
llnnhegyi
2021. november 01. 12:18
Köszönjük! Hajrá! Erőt egészséget!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!