Így reagált interjúnkra a Wall Street Journal

2021. október 18. 16:09

Interjúnkban DeMuth többek között az amerikai életmód változásairól, a woke ideológia térhódításáról, de arról is beszélt, miért volt igaza Orbán Viktornak az európai integrációt illetően.

2021. október 18. 16:09
null

Mint arról beszámoltunk, új rekordok születnek a Mandinernél. 2021 júliusa, augusztusa és szeptembere volt az eddigi három legolvasottabb hónapunk. Júliusban 2 064 216, augusztusban 2 212 552, szeptemberben pedig 2 142 214 felhasználó járt nálunk a Google Analytics adatai szerint.

Olvasóink Magyarországon túlról is megtisztelnek minket figyelmükkel. Ezért szemlézhette a tekintélyes amerikai napilap, a Wall Street Journal a Cristopher DeMuth-tal, az amerikai Hudson Intézet szakértőjével készült, október 7-i lapszámunkban megjelent interjúnkat. 

Interjúnkban DeMuth többek között az amerikai életmód változásairól, a woke ideológia térhódításáról, de arról is beszélt, miért volt igaza Orbán Viktornak az európai integrációt illetően

A teljes beszélgetést itt olvashatja el.

Christopher DeMuth 1946-ban született az Illinois állambeli Kenilworth-ben. Jogászi végzettségét a University of Chicagón szerezte. Az American Enterprise Institute for Public Policy Research igazgatója volt 1986 és 2008 között. A Harvard Kennedy School professzora, valamint Richard Nixon és Ronald Reagan adminisztrációjának munkatársa volt. Jelenleg a Hudson Intézet szakértője.

Nyitókép: Stan Honda / AFP 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drzsoo1
2021. október 19. 06:04
Egyre gyakrabban jut eszembe gyerekkorom egyik kedvenc kult filmje a Menekülés New Yorkból (netflixen most megtaláló). Kezd valósággá válni.
Nyugati Ádám
2021. október 18. 20:32
Nem kell előfizetni, elegendő egyheti előfizetést leperkálni. Ez is szép summa egy átlagos magyar nyugdíjasnak. Szerencsémre van olyan ismerősöm, aki a munkahelyén kimásolta a cikket és elküldte. A szemlézés enyhén fanyalgó jellegű. A WSJ néhány neki nem tetsző, a szokásos liberális mantrától szerintük nem igazodó mondatot kifogásolt, de nem volt a német magán és közszolgálati médiában már általánossá vált mértékben elfogult.
olajfa1
2021. október 18. 17:03
-1- első és legfontosabb pont: "ORBÁNNAK NEM LEHET IGAZA"! -2-második pont: Ha valami hiba folytán mégis csak igaza lenne Orbánnak... akkor AUTÓMATIKUSAN AZ ELSŐ PONT LÉPÉRVÉNYBE! -3- Harmadik pont: MI VAGYUNK A LEG SZABADABBAK ÉS LEG LIBERÁLISABBAK!... /azt vádolunk meg azzal amikor mi akarjuk/
julius
2021. október 18. 16:29
Csak az nem derül ki, hogyan reagált a WSJ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!